Staburags.lv ARHĪVS

Izdevīgi ātrie kredīti lieliem un maziem dzīves plāniem

Raivis Gruduls

2016. gada 19. februāris 00:00

57
Izdevīgi ātrie kredīti lieliem un maziem dzīves plāniem

Ātrie kredīti ir mūsdienīgs aizņemšanās veids, kas paver jaunas iespējas. Situācijās, kad steidzami nepieciešami papildu naudas līdzekļi, aizdevums internetā var kļūt par piemērotu risinājumu.

Turklāt ātrie kredīti saņemami bez ķīlas, galvojuma un citu laikietilpīgu formalitāšu kārtošanas. Kredīta noformēšana ir ātra un vienkārša – tam iespējams pieteikties internetā vien dažu minūšu laikā.


ViaSMS – uzticams aizdevējs

Ikvienam, kurš vēlas aizņemties izdevīgi, svarīgi atrast uzticamu aizdevēju. Viens no iecienītākajiem aizdevējiem Latvijā ir ViaSMS, kas piedāvā izdevīgus ātros kredītus dažādiem mērķiem un vajadzībām. Ātrie kredīti pie šī aizdevēja var kļūt par labu risinājumu gan tad, kad nedaudz pietrūkst līdz algai, gan tad, kad nepieciešama lielāka naudas summa vērienīgāku plānu īstenošanai.

Īpaši izdevīgi aizņemšanās nosacījumi sagaida ViaSMS jaunos klientus – pirmais kredīts pieejams bez maksas. Tas nozīmē, ka aizdevumam netiek pievienota procentu likme – būs jāatdod tikai tik, cik aizņēmies.

ViaSMS kredīti pieejami Latvijas pastāvīgajiem iedzīvotājiem vecumā no 20 līdz 70 gadiem. Izskatot pieteikumu, vērā tiek ņemts arī ienākumu līmenis un kredītvēsture.


Aizdevums līdz algai

Šāda veida ātrie kredīti piemēroti situācijās, kad vajadzīga salīdzinoši neliela naudas summa, bet līdz algai vēl jāgaida.

  • Aizņemoties pirmo reizi vari saņemt līdz 350 eiro lielu aizdevumu;

  • Otrajā reizē maksimālā kredīta summa pieejama līdz 500 eiro apmērā;

  • Sākot ar trešo kredīta noformēšanas reizi maksimālais kredīta apjoms pieaugs līdz 700 eiro.

Maksimālais aizdevuma atmaksas termiņš ir 30 dienas. Nepieciešamības gadījumā pieejama termiņa pagarināšana. Jāņem vērā, ka tas ir maksas pakalpojums, taču ļauj atlikt kredīta atmaksu uz 7, 14 vai 30 dienām.


Naudas kredīts

Savukārt, ja nepieciešamā naudas summa ir lielāka, noderēs ViaSMS piedāvājums – naudas kredīts.

  • Pieejams līdz pat 1500 eiro apmērā;

  • Atmaksas termiņš no 3 līdz 12 mēnešiem;

  • Bez ķīlas un galvojuma.

Noformējot naudas kredītu, aizdevējs piedāvā saskaņot finansiālās iespējas ar ikmēneša maksājumu apjomu, sadalot kopējo līguma summu vienādos maksājumos. Tādā veidā, izvēloties sev piemērotāko atmaksas termiņu, kredītņēmējs var sabalansēt savus ikmēneša ienākumus un izdevumus.

Ātrie kredīti no ViaSMS ir ērts veids, kā saņemt nepieciešamo naudas summu. Piesakies aizdevumam ViaSMS mājaslapā un, pozitīva lēmuma gadījumā, saņem to 15 minūšu laikā!

Pirms aizņemšanās rūpīgi izvērtē kredīta nepieciešamību un savas iespējas to atmaksāt!