Staburags.lv ARHĪVS

Ātrie kredīti – nauda steidzamiem gadījumiem

Raivis Gruduls

2016. gada 18. februāris 00:00

63
Ātrie kredīti – nauda steidzamiem gadījumiem

Ja strādājam algotu darbu vai saņemam citus regulārus ienākumus, tad ik mēnesi rēķināmies ar zināmu naudas summu. Taču nereti mēdz būt situācijas, kas izjauc mūsu plānus. Tie ir neparedzēti tēriņi steidzamos gadījumos. Lai naudas trūkuma gadījumā nebūtu jāmeklē radi vai paziņas, no kuriem lūgt aizņēmumu, ātrie kredīti palīdzēs atrisināt situāciju.


Kāpēc ātrie kredīti ir kļuvuši tik populāri?


   Lai gan zinām, ka par naudas aizdevumu tiek noteikta atbilstoša procentu likme - maksa par naudas izmantošanu -, ņemot ātro kredītu pirmoreiz bieži vien tiek piedāvāti īpaši izdevīgi ātrie kredīti – ar demokrātisku procentu likmi vai vispār bez naudas pārmaksāšanas (0%). Cilvēkiem steidzamās situācijās ir ne mazāk būtiski, ka lēmums par aizdevuma piešķiršanu tiek pieņemts maksimāli īsā laikā. Piemēram, „Kredīts 365” garantē, ka pieteikums tiks izskatīts 10 – 15 minūšu laikā pēc Jūsu bankas konta identifikācijas. Savukārt lēmumu par kredīta piešķiršanu saņemsiet īsziņā. Tāpat daudzi iecienījuši ātros kredītus, jo tos iespējams saņemt bez ķīlas un galvojama.


   Būtiskākie nosacījumi, lai aizņemtos naudu no „Kredīts 365”:

  • Kredītu var saņemt personas no 21 līdz 65 gadiem;

  • Aizņēmums tiks piešķirts personām ar stabiliem ikmēneša ienākumiem;

  • Pie aizdevuma tiks klienti, kuru rīcībā ir interneta pieslēgums un bankas konts.


  Katram savi aizņemšanās iemesli

   Ātros kredītus cilvēki izmanto dažādiem mērķiem. Kādam mājās pēkšņi ir salūzusi veļas mašīna vai ledusskapis un ir nepieciešams remonts. Citam kāds no ģimenes locekļiem ir apslimis un nauda vajadzīga ārstniecībai vai medikamentiem. Tās ir tikai dažas situācijas, ko nav iespējams paredzēt, tādēļ iepriekš papildus nauda netiek iekrāta. Izvēloties kredītkompāniju, daudzi vēršas pie aizdevēja, lai noskaidrotu – kādu summu iespējams saņemt.


Kredīts 365” piedāvā:

  • Pirmajā aizņemšanās reizē naudas summu līdz 300 eiro;

  • Esošajiem klientiem pieejam aizdevums līdz pat 400 eiro.


  Rūpējieties par savu aizdevuma vēsturi


   Ātrie kredīti mūsdienās kļuvuši par ierastu risinājumu finansiālo grūtību gadījumā, ja nepieciešama neliela naudas summa. Taču paturiet prātā, ka ar katru aizņēmumu Jūs veidojat savu kredītvēsturi, tādēļ rūpējieties, lai tā netiktu sabojāta. Viss, kas Jums jādara – laikus jāatmaksā visa aizdevuma summa.


  Arī kredītkompānija „Kredīts 365” piekodina, lai gan saņemt ātro kredītu ir pavisam ērti un ātri, aizņemieties atbildīgi, izvērtējot savu maksātspēju jeb iespējas atdot kredītu!