Staburags.lv ARHĪVS

Jevgēniju Kamišovu atrod paša dīķī

www.staburags.lv

2016. gada 14. februāris 09:38

4664
Jevgēniju Kamišovu atrod paša dīķī

Vakar, 13. februārī, bezvests.lv brīvprātīgo meklētāju pārstāvji saņēmuši paziņojumu no Neretas pagastā bezvēsts pazudušā vīrieša tuviniekiem: sešas dienas pēc viņu meklēšanas pasākumiem Neretas pagastā Jevgēnija Kamišova ķermenis ir atrasts viņa paša dīķī…

„Ledus Jevgēnija Kamišova piemājas ūdenstilpē vietām ir izkusis, un pagājušā gada 6.decembrī bezvēsts pazudušā vīrieša mirstīgās atliekas tagad ir izpeldējušas virspusē,” vēsta bezvests.lv sociālajā vietnē Facebook. „Jevgēnija Kamišova tuvinieki par to paziņoja policijai un mums, bezvests.lv. Pēc pirmatnējās apskates noslīkušajam vardarbīgas nāves pazīmes nav konstatētas, taču tālāka izmeklēšana noteiks precīzu nāves iemeslu.”

Pagājušajā svētdienā, 7.februārī, bezvests.lv brīvprātīgo grupa izbrauca meklēt pazudušo cilvēku. Tika izskatītas viss versijas, kur varēja pazust cilvēks, izejot no savām mājām. Bezvests.lv brīvprātīgie pārmeklēja apkārtējo mežu, nogāja vairāk kā 15 kilometrus apkārtnē gar aizsalušajiem dīķiem, apskatīja visus grāvjus gar ceļiem un pamestās mājas. Tikai aizsalušās ūdenstilpes noskanēt ar hidrolokatoru neizdevās, lai gan versija, ka cilvēks, vēlu vakarā, atgriežoties no viesībām, varēja vienkārši paklupt un paslīdot noslīkt tuvējā dīķī, tika izskatīta kā viena no visticamākajām.

Bezvests.lv pārstāvji aprunājās ar bijušo Jevgēnija Kamišova dzīvesbiedri, ar kuru viņš turpināja dzīvot kopā, neraugoties uz šķiršanos. Parunāja arī ar kaimiņiem, kuriem viņš bieži palīdzēja saimniecībā. „Vienojāmies atbraukt vēlreiz, kad nokusīs  ledus, un pārmeklēt dīķus. Taču… braukt vairs nevajag. Izsakām visdziļāko un patiesāko līdzjūtību ģimenei!” vēsta bezvests.lv.