Staburags.lv ARHĪVS

Skaistums un veselība dubultā! Tikai 2 dienas visā Latvijā - divatā par viena cenu

Figura Line

2016. gada 10. februāris 09:13

145
Skaistums un veselība dubultā! Tikai 2 dienas visā Latvijā - divatā par viena cenu

Vērtīgākais, ko šajā steidzīgajā ikdienā varam dāvināt otram, ir patiesas rūpes un kopā pavadīts laiks. Šī gada 12. februārī un 13. februārī masāžas studiju tīkls “Figura Line” aicina veltīt stundu veselības, ādas stāvokļa un auguma aprišu uzlabošanai, darot to kopā ar sev īpašu cilvēku - mammu, māsu, draudzeni vai kolēģi.


Tikai šajās dienās piesakieties un nāciet “Figura Line” studijā Aizkrauklē uz stundu garu limfas stimulācijas masāžu divatā par vienas procedūras cenu – tikai 15 EUR. Uzdāviniet sev un sev tuviem cilvēkiem veselīgu skaistumu un stundu kopā būšanas, jaukā atmosfērā un sirsnīgās sarunās!

Kas ir limfātiskā sistēma?

Limfātiskā sistēma ir ļoti būtiska mūsu organisma sastāvdaļa, kas pilda organisma attīrīšanas funkciju. Tā izvada ārā šūnu darbības atkritumus, toksīnus, šlakvielas utt. Taču, kā norāda masāžas studiju tīkla “Figura Line” speciālisti, nepietiekams izdzertā ūdens daudzums un fizisko aktivitāšu trūkums nopietni kavē šo procesu.

Mēs katra piedzimstam ar savu tauku šūnu “komplektu” – cik nu daba mums ir iedevusi – ar to jādzīvo. Šajās šūnās uzkrājas ne tikai “enerģijas rezerves” tauku veidā, bet šīs šūnas ir arī drošākā vieta, kur organismam noglabāt neizvadītos “atkritumus”. Un to varam ne tikai sajust kā pazeminātu imunitāti, enerģijas trūkumu, vispārēju pašsajūtas pasliktināšanos, nogurumu, nervozitāti, bet arī redzēt — sejas āda zaudē veselīgo toni, parādās celulīts, ķermeņa aprises kļūst ar vien izplūdušākas. Starp citu, neticami, bet toksīnu daudzums organismā var sasniegt pat 2 —6 kilogramus!

Kā limfas stimulācija var palīdzēt figūras un veselības uzlabošanai?

Stimulējot limfas plūsmu notiek organisma attīrīšanās process dabīgā un veselīgā veidā. Uzlabojas imunitāte, pazūd bezmiegs un galvassāpes, pieaug enerģija un uz dzīvi sākam raudzīties daudz pozitīvāk. Kā arī “Figura Line” piedāvātā procedūra palīdz iegūt slaidākas ķermeņa aprises un iedarbīgs “ierocis” cīņā ar celulītu. Un tā arī padara stingrāku un tvirtāku ādu, kas īpaši aktuāli jaunajām māmiņām, kā arī dāmām, kurām kādu brīdi jau vairs nav astoņpadsmit.

Priekšnosacījums, lai veiksmīgi noritētu organisma attīrīšanas process ir pietiekams izdzertā ūdens daudzums. Jo limfas galvenā sastāvdaļa ir ūdens – ja tā trūkst, limfa kļūst biezāka un tai ir grūtāk kustēties mūsu audos, un tas kavē visa nevajadzīgā izvadīšanu no organisma.

Kā norāda “Figura Line” speciālisti - limfa kustās mūsos pateicoties muskuļu kustībām – kustamies mēs – kustās arī limfa. Stundu garās procedūras laikā “Figura Line” masāžas studijās, kas notiek uz īpaša aparāta — trenažiera, tiek stimulēta limfas plūsma visā ķermenī iedarbojoties uz muskulatūru. Šīs masāžas laikā tiek notiek gan intensīva iedarbība uz limfātisko sistēmu, gan asinsriti, vienlaikus dedzinot kalorijas

Par “Figura Line”


“Figura Line” tas ir Latvijā radīts masāžas studiju zīmols, kurš piedāvā klientēm patīkamā un mājīgā vidē uzlabot savu pašsajūtu un ķermeņa aprises, nu jau vairāk nekā 35 masāžas studijās Latvijā, arī Aizkrauklē.


Īpašais “Figura Line” veselīga skaistuma koncepts ir daudzu sieviešu iemīļotā un iedarbīgā procedūra - limfas stimulācijas masāža uz īpašiem aparātiem zinošu speciālistu klātbūtnē, kas papildināta ar bezmaksas uztura speciālista konsultāciju masāžas abonementa īpašniekiem. Kā arī dabīgiem tikai “Figura Line” studiju tīklā un internetveikalā www.figuraline-shop.lv iegādājamiem līdzekļiem organisma attīrīšanai, ķermeņa kopšanai un celulīta samazināšanai.


Laipni gaidām masāžas studijā “Figura Line”:


Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 6 (viesnīca “Pērse”) 2.stāvs, 7.kabinets

Tālrunis pierakstam: 25703525


www.figura-line.lv


Studija strādā pēc iepriekšēja pieraksta!


Nepalaid garām jaunumus - seko “Figura Line” profiliem arī sociālajos tīklos “Facebook” un “Draugiem.lv”.