Staburags.lv ARHĪVS

Apotheka.lv - Tava interneta aptieka Nr.1

.

2016. gada 8. februāris 00:00

449
Apotheka.lv - Tava interneta aptieka Nr.1

Nenoliedzami mūsdienu straujajā dzīves ritmā arvien jaunu nozīmi iegūst dažādi risinājumi, kas palīdz taupīt tik dārgo brīvo laiku. Interneta veikalos nu var iegādāties gandrīz jebko, sākot no elektronikas līdz pat nedēļas pārtikas produktu krājumiem. Jāsaka, ka šādi interneta iepirkšanās veidi pavisam noteikti atvieglo ikdienu, un tādēļ, rūpējoties par savu klientu ērtībām, arī Apotheka sākusi piedāvāt visu veselībai un skaistumam savā interneta aptiekā Apotheka.lv.

Medikamentu, uztura bagātinātāju un profesionālās kosmētikas iegādei internetā nenoliedzami ir savi plusi. Interneta aptiekā Apotheka.lv viss plašais preču klāsts izkārtots pārredzamās kategorijās, kas tev palīdzēs ātrāk pārlūkot interneta aptiekas plauktus. Aptiekā viss izkārtots 11 kategorijās ar apakškategorijām, tās ir “skaistums”, “veselība”, “saaukstēšanās un sāpes”, “gremošanas sistēma”, “sirds un asinsrite”, “sports un kustības”, “delikāti”, “māmiņa un bērns”, “sezonāli”, “mājdzīvnieki” un “vitamīni”. Izmantojot pārlūkošanu pa kategorijām, vari iepazīties ar noderīgākajiem produktiem, kas nepieciešami tieši tavas veselības un pašsajūtas uzlabošanai. Protams, ir pieejams arī preču meklētājs, ja jau esi pārliecināts par to, kādu produktu vēlies iegādāties. Atliek vien ierakstīt tā nosaukumu lodziņā, un jau pēc minūtes tas būs tavā virtuālajā iepirkumu groziņā, un varēsi veikt apmaksu.


Interneta aptiekas ļauj izvairīties no liekas plānu maiņas un laika un naudas patēriņa, kas tiek veltīts tam, lai dotos uz aptieku un stāvētu rindās. Piedevām, nav jāuztraucas par to, ka nevarēsi saņemt farmaceita konsultāciju, kas ir tik ierasta, iegādājoties medikamentus parastajās aptiekās – šāds pakalpojums pieejams arī internetā! Gluži vienkārši klikšķini uz sadaļas “jautā farmaceitam”, un saņemsi izsmeļošas atbildes uz saviem jautājumiem.


Apotheka.lv vari izveidot savu lietotāja profilu, kā arī, ja vēlies, saņemt dažādus izdevīgākos piedāvājumus no aptiekas Apotheka. Tas ļaus tev vēl vairāk samazināt laiku, ko tērēsi sev nepieciešamāko uztura bagātinātāju un medikamentu iegādei. Jāsaka, ka bieži vien interneta aptiekas spēj piedāvāt arī zemākas cenas, nekā tradicionālās aptiekas. Iemesls tam ir pavisam vienkāršs – interneta aptiekām nav jāmaksā par dārgu telpu īri, kā arī medikamentu izsūtīšana un pasūtījumu apstrāde var tikt veikta daudz efektīvāk. Protams, samazinātās aptieku uzturēšanas izmaksas atspoguļojas cenās.


Medikamentu un uztura bagātinātāju pasūtījumu Apotheka.lv vari veikt mājās no dīvāna, un jau nākamajā dienā saņemt preci pie savām namdurvīm. Interneta aptieka Apotheka.lv lepojas ar faktu, ka tā ir viena no lielākajām interneta aptiekām Latvijā, kam dota iespēja ievērojami atvieglot savu klientu ikdienas rūpes par medikamentu un uztura bagātinātāju iegādi. Šis ir ne vien labs variants aizņemtajiem, kuriem aptiekas apmeklējums ir vien lieks laika patēriņš, bet arī tiem klientiem, kuriem nokļūšana līdz aptiekai sagādā problēmas – vecākiem cilvēkiem un cilvēkiem attālos lauku reģionos.


Interneta aptieka piedāvā visai plašas piegādes opcijas. Ja nepieciešams, pasūtījumu vien par 1 EUR var piegādāt ar kurjeru visā Latvijas teritorijā. Parasti, ja pasūtījums tiek noformēts darba dienā līdz plkst. 15.00, pasūtījumu saņemsiet nākošās darba dienas laikā, bet preces, kas pasūtītas pēc norādītā laika vai brīvdienās, tiek piegādātas aiznākošajā dienā. Ja tā ir ērtāk, medikamentus var nogādāt arī uz tuvāko pasta nodaļu, vadoties pēc klienta adreses. Tāpat iespējama piegāde arī uz visiem Pasta stacijas automātiem Latvijas teritorijā. Līdz ar to, tagad jebkurš Latvijas iedzīvotājs, kam pieejams interneta pieslēgums, neatkarīgi no atrašanās vietas var izvēlēties sev nepieciešamos medikamentus un veselību stiprinošus preparātus ērti un nesteidzīgi.


Pasūtījumu apmaksa norit līdzīgi kā visos citos interneta veikalos, izmantojot Visa vai Mastercard norēķinu karti vai Nordea, Swedbank, SEB un Citadele internetbankas. Maksājuma veikšana ir ātra un vienkārša – varētu pat teikt, ka tā aizņem tikpat daudz laika kā norēķināšanās skaidrā naudā parastā aptiekā. Ja esat reģistrēts lietotājs, pēc interneta aptiekas pasūtījuma apmaksas saņemsiet apstiprinājuma ziņojumu ar preču kopsavilkumu un darījuma kopsummu.


Par savu veselību ir jārūpējas nepārtraukti, un interneta aptieka Apotheka.lv piedāvā risinājumu, kā to paveikt, vienlaikus savu brīvo laiku vairāk pavadot kopā ar sev mīļajiem un atvadoties no došanās uz aptieku un gaidīšanas rindās, lai iegādātos dažādas pamata preces veselības stiprināšanai. Tā vietā tagad varat veikt pasūtījumu praktiski no jebkuras vietas un saņemt preces jums ērtā laikā un vietā.