Staburags.lv ARHĪVS

Sveic aktīvākos Vietalvas piensaimniekus

Sandra Pumpure

2016. gada 28. janvāris 09:03

1201
Sveic aktīvākos Vietalvas piensaimniekus

Pļaviņu novada Vietalvas pagasta piensaimnieku kooperatīvā sabiedrība “Bites” tradicionāli janvāra nogalē rīkoja gada noslēguma pasākumu. Tajā godināja zemniekus, kuri turpina attīstīt piensaimniecības nozari pagastā un tā apkārtnē.

Sabiedrības vadītāja Biruta Pudniece Vietalvas piensaimniekus kopā pulcē trešo gadu. Tā ir iespēja cilvēkiem pateikties par darbu un visiem satikties.

Lai nozare pastāvētu, tajā jābūt uzņēmīgiem cilvēkiem. Un tādi Vietalvā ir. Par lielāko piegādātā piena daudzumu 2015. gadā no savām saimniecībām atzinību saņēma Arvīds Leitlands, Jānis Jaundzems un Ilona Skābarniece. Ikdienā svarīgs arī katra atbalsts, tāpēc pateicību par palīdzību un atsaucību “Bites” izteica Monikai Stasjonokai. Īpašu apbalvojumu saņēma arī saimnieks par skaistāko piena māju, un tā pieder Pēterim Balceram. Par neizsīkstošo darba sparu pateicība Ilgai Zeiļai, par centību un izdarību — Dzidrai Ūbelītei, par nenogurstošo darbu — autovadītājam Imantam Eidukam. Par ilgstošu sadarbību apsveikumu saņēma arī Ķirsonu ģimene.

Visu rakstu lasiet "Staburaga" 28. janvāra numurā.