Staburags.lv ARHĪVS

Compensa – jauns piedāvājums tieši Tev!

.

2015. gada 30. decembris 00:00

105
Compensa – jauns piedāvājums tieši Tev!

Compensa uzņēmuma stabilitātes pamatā vienmēr ir bijusi spēja mainīties līdzi laikmetu prasībām, kā arī prasme pielāgoties dažādām klientu vēlmēm un vajadzībām. Compensa piedāvā jaunus un uzlabotus papildus riskus, kas tiek segti visu risku polisē, kā arī tiek piedāvāts pavisam jauns piedāvājums – iespēja papildus iegādāties CSNg bez pašriska. Tas nozīmē, ka, ja, piemēram, notiks ceļu satiksmes negadījums, KASKO zaudējumiem netiks piemērots pašrisks. Šis piedāvājums būs patīkams visiem tiem, kuri vēlas iegādāties ne tikai KASKO apdrošināšanas polisi, bet arī iespēju nepiemērot pašrisku.

KASKO apdrošināšana pasargā

Dzīvē var atgadīties dažādas nepatīkamas situācijas, tāpēc ir labi par to padomāt jau iepriekš un nodrošināties ar to, ka sekas nebūs nepatīkamas. KASKO piedāvā pasargāt no sekojošiem scenārijiem:

  • Trasnportlīdzekļa sasišanas, apzagšanas, nozagšanas

  • bojājumiem, kas radušies uguns un ūdens iedarbības rezultātā

  • transportlīdzekļa numura zīmju zādzības gadījumā

  • sporta inventāra, kā arī bērnu sēdeklīšu vai datoru izzagšanas no transportlīdzekļa salona

  • mājdzīvnieku radītajiem bojājumiem un sadursmes ar meža zvēriem.

Piekritīsi, ka ir ļoti nepieciešams pasargāt sevi un savu transportlīdzekli no visiem šiem riskiem, jo, ja Tu nebūsi padomājis par savu drošību, sekas var būt diezgan nepatīkamas. Iegādājies KASKO apdrošināšanas polisi pie Compensa un Tev vairs nebūs jāsatraucas par nekvalitatīvu servisu, jo Compensa ir svarīga klientu labsajūta, tāpēc tiek ļoti piedomāts pie klientu servisa, kā arī pie tā, lai notiktu ātra atlīdzības izmaksa.

Compensa piedāva palīdzību ne tikai jau uzskaitītajās situācijās, bet arī tādos gadījumos, kad, piemēram, Tev būs problēma ar motora iedarbināšanu, riteņa nomaiņu pret rezerves riteni, kurš atrodas automašīnā. Compensa piedāvā arī degvielas piegādi ārkārtas gadījumos, tā aptrūkšanās gadījumā. Ja ir gadījusies situācija, kad tiek bloķētas durvis vai arī nepieciešama palīdzība, lai evakuētu transportlīdzekli, arī šādās situācijās Compensa būs labākais palīgs! Ar Compena Tu varēsi ne tikai evakuēt transportlīdzekli, bet arī transportēt pasažierus, līdz pat deviņām personām.

CSNg bez pašriska – papildus pakalpojums, ko iegādāties!

Bojājumi, kas radušies ceļu satiksmes negadījumā ir biežākā lieta, ko cilvēki piesaka atlīdzības izmaksai. Ja vēlies iegādāties ne tikai KASKO apdrošināšanas polisi, bet arī iegādāties CSNg bez pašriska, pie Compensa turpmāk Tu to varēsi īstenot. Tā ir lieliska iespēja gadījumā, ja būs notikusi sadursme styarp divām vai vairāk mašīnām un neatkarīgi no tā vai tu būsi vainīgs vai kāds cits, tava auto zaudējumu atlīdzībai netiks piemērots pašrisks. Bieži vien par pašrisku mums ir jāmaksā situācijās, kad, piemēram, kāds ir saskrāpējis vai iebuktējis Tavu auto, bet vainīgais nav zināms, tiek izsists stikls un nozagta aparatūra, vai, piemēram, tiek izraisīts negadījums, iebraucot citā transportlīdzeklī. Vēl pašrisks parasti tiek piemērots situācijās, kad, novietojot savu automašīnu tā tiek saskrāpēta pret stabu vai arī notiek sadursma ar kādu dzīvnieku.

Cik maksā KASKO polise?

KASKO polises cenu nosaka dažādi faktori. Piemēram, viens no faktoriem ir izvēlētais pašrisks. Ja tiks izvēlēts augstāks pašrisks, tad arī KASKO cena būs zemāka, savukārt, ja izvēlēsies zemu pašrisku, KASKO cena būs augstāka. Tomēr tas nav vienīgais faktors. Aprēķinot KASKO polises cenu tiek ņemts vērā arī automašīnas izlaiduma gads, marka, modelis, kā arī transportlīdzekļa vadītāja vecums un arī stāžs. Vēl viens būtisks faktors – polises darbības teritorija (Latvija, Baltija, Eiropa).

Iegādājies KASKO polisi internetā

Compensa piedāvā aprēķināt savu KASKO apdrošināšanas polises cenu internetā, kas krietni atvieglo iepirkšanās procesu visiem aizņemtajiem, kuriem īsti nav daudz brīvā laika apzvanīt visus apdrošinātājus. Tev atliek ienākt online.compensa.lv, ievadīt visus prasītos datus un Compensa kalkulators izrēķinās Tavas polises cenu. KASKO polise atšķirībā no OCTA polises nav obligāta. Ja par braukšanu bez OCTA polises tiek piemērots naudas sods un 2 soda punkti, tad par braukšanu bez KASKO Tev nekas netiks piemērots, tomēr KASKO apdrošināšana sniedz vairākus bonusus, kuri noderēs ikvienam autovadītājam. Viens no iemesliem – KASKO polise segs arī tādus izdevumus, kas ir radušies ceļu satiksmes negadījumā neatkarīgi no tā, kurš ir bijis vainīgs. Compensa pirmajā vietā ir klientu apmierinātība, tāpēc piedāvājumu klāsts tiek nemitīgi atjaunots, lai atvieglotu autobraucēju ikdienu un klienti varētu saņemt izcilu servisu!