Staburags.lv ARHĪVS

Ja netīšām esi sev uzlicis ziemas riepas, tad sporta klubs ir īstā vieta, kur tās noņemt!

Anda Blumberga

2015. gada 27. decembris 00:00

41
Ja netīšām esi sev uzlicis ziemas riepas, tad sporta klubs ir īstā vieta, kur tās noņemt!

Ziemā ideāla vieta, kuru apmeklēt ir sporta klubs. Pēc āra vasaras treniņiem Tu vari turpināt sevi uzturēt formā, iesildīt sevi nākamajai sezonai vai vienkārši izmēģināt ko jaunu! Sportiskā atmosfēra Tevi iedvesmos strādāt ar sevi, rūpēties par savu ķermeni, kā arī motivēs jauniem sasniegumiem. Turklāt uz nodarbībām nāk dažādu augumu un izmēru sportot kārie, tāpēc attaisnojumi būs vien jāaizmirst mājās!


Pieci iemesli, kāpēc apmeklēt sporta klubu

Lai arī iemesli, kāpēc mēs izvēlamies sportot, katram ir atšķirīgi, šie noteikti ir vieni no svarīgākajiem:

  • Tavs ķermenis būs Tev ilgtermiņā pateicīgs;

  • Tu jutīsies labāk;

  • Uzlabosies Tava miega kvalitāte;

  • Samazināsies stress;

  • Augs Tava pašapziņa!  


Ja ar šiem iemesliem ir par maz, tad zini, ka sportiskām aktivitātēm ir liela ietekme uz Tavu ķermeni un labsajūtu. Sportošana ne tikai samazina lieko svaru un padara Tavu ķermeni spēcīgāku un vingrāku, bet uzlabo asinsriti, samazina sirdsslimību, tostarp, sirdstriekas risku, depresiju, un citas vērā ņemamas kaites. Fiziskās aktivitātes spēj uzlabot Tavu garastāvokli, sniegt enerģiju, kā arī likt Tev justies pārliecinātam par sevi un savu izskatu.


Izaicini sevi sporta nodarbībās!

Sporta klubs “Veselības Fabrika” piedāvā Tev nodarbības grupās, kur kopā ar citiem domubiedriem varēsi izkustēties dažādos nodarbību veidos:

  • Harmoniskās – veselības vingrošana, pilates, joga u.c.;

  • Cardio, aerobikas un svara samazināšanas treniņi;

  • Spēka un ķermeņa nostiprināšanas – power fit, synrgy360, TRX u.c.;

  • Deju – dance aerobikas nodarbībās varēsi izdejoties, kā arī parūpēties par ķermeņa problēmzonām.


Tomēr, ja nevēlies darboties grupā, tad vari apmeklēt personāltreniņus, kuri notiek individuāli, pāros vai pavisam mazās grupās, kā arī, protams, izmantot trenažieru zāli un pēc tam relaksēties atpūtas zonā. Konsultācijā mūsu talantīgie personāltreneri izveidos tieši Tev atbilstošu treniņplānu, kuru pēc noteikta laika atkal atjaunos.


Sporta klubs “Veselības Fabrika” ir īstā vieta, kuru apmeklēt aktīviem cilvēkiem

Ja esi nolēmies būt aktīvs, tad nelaid šo domu vējā. Kā ir teicis futbolists Knuts Rokne: “Kad viens cilvēks izvēlas sportot, tas ir krietni labāk nekā, kad 50 cilvēku sportu pielūdz.” Tāpēc esi tas, kurš uzdrīkstas!

Lai iepazītos ar sporta kluba piedāvājumu, apmeklē mājaslapu vfabrika.lv, izvēlies sev saistošas nodarbības un nāc sportot!