Staburags.lv ARHĪVS

Dāvanu kartes ļauj izvēlēties Ziemassvētku sapņu dāvanu

Līva Matule

2015. gada 26. decembris 00:00

40
Dāvanu kartes ļauj izvēlēties Ziemassvētku sapņu dāvanu

Mūsdienās daudzi cilvēki meklē Ziemassvētku dāvanas interneta veikalos. Taču to plašā piedāvājumā ir viegli apjukt. Ko izvēlēties ģimenes locekļiem un draugiem, ja viņi nav atklājuši, ko gribētu ieraudzīt zem svētku eglītes? Tādos gadījumos palīgā nāk dāvanu kartes. Šāds dāvanu veids ir ne mazāk personisks un emocijām piepildīts kā konkrētā prece – uzdāvinot dāvanu karti, Jūs apliecināt savu cieņu pret otra cilvēka vēlmēm.


Trīs interneta veikala 1a.lv priekšrocības, meklējot piemērotāko dāvanu svētkiem


1a.lv ir Latvijas lielākais interneta veikals un daudzu ražotāju sadarbības partneris. Katru dienu veikala mājaslapu apmeklē tūkstošiem klientu, kuri atrod plašā preču klāstā sev tīkamus piedāvājumus.


Ziemassvētku laikā gribas baudīt svētku sajūtu un nesaskarties ar nepatikšanām? Iepērkoties 1a.lv, būsiet pasargāts no raizēm, jo šis interneta veikals nodrošina:

  • Drošu iepirkšanos – 1a.lv mājaslapa tiek aizsargāta, lai informāciju par pirkumiem nevarētu pārtvert un viltot;

  • Preču kvalitāti – visam 1a.lv piedāvājumam ir no 2 līdz 5 gadiem ilga ražotāja garantija;

  • Ērtu mājaslapu un laipnu apkalpošanu – meklēšanas filtri palīdzēs zibenīgi atrast nepieciešamo, bet uz visiem jautājumiem atbildēs 1a.lv konsultanti, ar kuriem var sazināties pa telefonu vai elektroniski.


Dāvanu kartes tuvplānā

Izvēloties par labu dāvanu kartei, pievērsiet uzmanību tās derīguma termiņam un izmantošanas nosacījumiem, lai pārliecinātos, ka tā atbilst Jūsu iecerēm.


  • 1a.lv dāvanu kartes ir pieejamas nominālā no 10 līdz 200 eiro;

  • To derīguma termiņš ir 6 mēneši;

  • Dāvanu karti var izmantot, lai iegādātos ikvienu preci no 1a.lv piedāvājuma;

  • Dāvanu kartes var segt izvēlētās preces vērtību gan pilnībā, gan daļēji. Nepieciešamības gadījumā atlikušo summu var piemaksāt.


Tāpat kā jebkuru 1a.lv preci, dāvanu karti varat iegādāties veikala mājaslapā 1a.lv. Iepirkšanās process aizņem mazāk nekā desmit minūtes. 1a.lv piedāvā iespēju iegādāties dāvanu kartes bez reģistrācijas, taču atgādina, ka reģistrētie lietotāji katru nedēļu saņem atlaižu kodus un nākamo pasūtījumu varēs veikt, neievadot datus atkārtoti.


Par nelielu piemaksu 1a.lv Jūsu izvēlēto dāvanu karti iesaiņos skaistā iepakojumā. Ienāciet 1a.lv, lai uzzinātu par pirkuma piegādes veidiem un apmaksas iespējām. Kad dāvanu karte jau ir pirkumu grozā, neaizmirstiet aplūkot, kādas preces ir citās 1a.lv nodaļās! Šajos Ziemassvētkos pasūtiet interesantas dāvanas internetā ar 1a.lv palīdzību!