Staburags.lv ARHĪVS

Angļu valodas kursi – investīcija nākotnē, kas dod panākumus

Dāvis Kreicbergs

2015. gada 19. decembris 00:00

42
Angļu valodas kursi – investīcija nākotnē, kas dod panākumus

Pētījumi liecina, ka ap 2020. gadu angļu valodu mācīsies vairāk nekā 1,9 miljardu cilvēku. Vienreiz sākot apgūt svešvalodu, to var darīt visu mūžu, jo katras valodas lingvistiskās nianses ir neizmērojamas. Daudzi angļu valodu sāk mācīties pirmajā vai otrajā klasē, taču parasti ar skolā sniegtajām zināšanām nepietiek, lai angliski runātu arī biznesa vidē. Tāpēc angļu valodas kursi ir pieprasīti gan skolēnu, gan pieaugušo cilvēku vidē. Valodu zināšanas ir būtiskas daudziem darba devējiem, jo bizness paplašinās, arī ārpus nacionālajām robežām. Darbinieks, kurš papildus citām profesionālajām prasmēm labi prot angļu valodu, nepaliks nepamanīts. Ja vēlaties amata paaugstinājumu un sadarboties ar ārvalstu sadarbības partneriem vai klientiem, padomājiet, vai nav laiks atsvaidzināt vecās zināšanas un iegūt jaunas!

Interesantas un interaktīvas svešvalodu apmācības

Vai kādreiz esat meklējis internetā, ko nozīmē termini Jūsu datora operētājsistēmā? Vai lasot kādu rakstu vai pētījumu, vēlējāties pārbaudīt informāciju, taču tā bija pieejama tikai angliski? Katram, kurš ikdienā izmanto internetu darbam un atpūtai, angļu valodas kursi ir ļoti noderīgi. Mūsdienās apmācības notiek uz sarunvalodas bāzes, kas ļauj ātri pārvarēt lingvistisko barjeru. Labākajās svešvalodu skolās liela nozīme ir komunikācijai starp pasniedzēju un studentu. Nebaidieties, ka visu nodarbību pavadīsiet, kladē pierakstot gramatikas likumus. Daudz vairāk Jūs runāsiet un paudīsiet savas domas un idejas!

Angļu valoda Rīgā – dažādi apmācību varianti un izdevīgas cenas

Starptautiskais mācību centrs “New Horizons” jau daudzus gadus piedāvā apgūt angļu valodu. “New Horizons” darbības principi ir šādi:
* nelielas grupas, kur katram studentam ir iespēja runāt;
* profesionāli pasniedzēji, no kuriem daudziem angļu valoda ir dzimtā valoda;
* modernās apmācību stratēģijas, kas pievērš uzmanību ne tikai gramatikai, bet arī barjeru pārvarēšanai un nepiespiestam runas veidam.

Katram “New Horizons” studentam piešķir individuālo konsultantu, pie kura var vērsties neskaidrību un sarežģījumu gadījumā. Turklāt kursu kvalitāti varat novērtēt bez maksas – piesakieties izmēģinājuma nedēļai un pārbaudiet, vai “New Horizons” kursi ir Jums atbilstoši.

Ar “New Horizons” varēsiet sagatavoties starptautiskajam angļu valodas IELTS eksāmenam, kā arī apgūt citas svešvalodas klātienē vai tiešsaistē. Ienāciet mācību centra mājaslapā nh.lv un uzziniet vairāk par pieteikšanos kursiem, cenām un apmaksas veidiem. “New Horizons” angļu valodas kursi ir apmācības, kur rezultāts tiek garantēts īsā laika posmā!