Staburags.lv ARHĪVS

Mops – palīgs tīrības uzturēšanai gan uzgaidāmajā telpā, gan virtuvē!

Dace Grava

2015. gada 20. decembris 00:00

82
Mops – palīgs tīrības uzturēšanai gan uzgaidāmajā telpā, gan virtuvē!

Kārtībai jābūt gan mazās, gan lielākās kolektīvās koplietošanas telpās! Lai telpas darbiniekiem būtu veselībai atbilstošā kārtībā, kā arī grīdas segumu nebojātu no ielas ienesti netīrumi, dubļi un cita veida mitrums - mops būs parocīgs darbarīks tīrības uzturēšanai gan priekštelpās, gan darba telpās un arī virtuvē.

Mops ir savdabīga slota, kuras galā nav saru, bet gan nospriegota kokvilnas lupata. Tāpēc nebūs jāraizējas, ka tā varētu samudžināties. Atkarībā no mopa specifikas, ar tā palīdzību varēs tīrīt koka, flīžu un arī betona grīdas segumu. Lai ikdienas uzkopšanas darbi būtu vēl parocīgāki un nevajadzīgi nepatērētu laiku, izmanto mopu servisu un nomu no Berendsen.lv!

Kādi ir ieguvumi, ja mopu nomā?

* Berendsen mopi paredzēti dažādām virsmām, piemēram, betona grīdām, kā arī parketam un linolejam;
* iznomātais mops būs piesūcināts ar speciālu šķidrumu, kas palīdzēs grīdu uzkopt tā, lai pēc mirkļa tā būtu sausa;
* mops ir veidots no kokvilnas dzijas, kas efektīvāk savāc putekļus;
* darbarīka korpusa parocīgais mehānisms ļauj ātri samainīt mopa kokvilnas lupatu;
* Berendsen mopu būs iespējams nomainīt ik pēc nedēļas, šādi nodrošinot maksimālu tīrību;
* ilgtermiņa ieguldījums grīdas seguma uzturēšanai vislabākajā kārtībā!

Lai grīdas būtu perfekti tīras
Mops ir šādos izmēros: 46 cm, 56 cm un 110 cm, izvēle būs atkarīga no apkopjamā seguma izmēra. Uzturi kārtību uzgaidāmajā telpā, darbnīcā, virtuvē vai pat slidotavā! No putekļiem uzkoptas biroja telpas nebūs par iemeslu pēkšņas alerģijas vai pat slimības cēlonim.

Jāsaka, mops ir labs instruments uzkopšanai, taču telpai atbilstoši paklāji ļaus telpā uzturēt ideālu tīrību. Piemēram, priekštelpās, kur cilvēki staigā ar dubļainām kājām, netīrumus palīdzēs uzsūkt kokvilnas paklājs vai īpašās rievās savāks gumijas paklājs. Apdomā arī šādu variantu!

Daudzveidīgu produktu serviss
A/S "Berendsen Tekstila Serviss"  ir uzņēmums ar 21 gadu pieredzi, kas saviem klientiem piedāvā ne vien mopu un virtuves dvieļu servisu, bet arī higiēnas preču un dažādu funkciju paklāju servisu. Pakalpojums iespējams visā Latvijā - gan Rīgā, gan Latvijas reģionos: Liepājā, Ventspilī, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Rēzeknē un Daugavpilī.

Berendsen pārstāvji veiks pilnu produktu servisu, lai tu savu laiku varētu veltīt svarīgākām nodarbēm. Uzzini vairāk par Berendsen piedāvājumu mājaslapā berendsen.lv, aizpildot kontaktformu, vai zvanot pa tālruni: 67500075, 67600610!