Staburags.lv ARHĪVS

Uzticamākais aizdevēju salīdzinātājs – Cred24.lv

Credit24.lv

2015. gada 3. decembris 00:00

42
Uzticamākais aizdevēju salīdzinātājs – Cred24.lv

Katram no mums ir gadījusies steidzama nepieciešamība pēc papildus finanšu līdzekļiem. Neplānots pasākums vai pirkums, norēķināšanās par kādu pakalpojumu. Visbiežāk cilvēki izmanto visātrāko un ērtāko līdzekļu iegūšanas veidu – ātro kredītu. Ir vērts salīdzināt aizdevēju piedāvājumus, lai pieņemtu nekļūdīgu lēmumu – to Tev palīdzēs izdarīt Cred24.


Latvijā ir pietiekami daudz aizdevējkompānijas, lai plašajā piedāvājumā apjuktu. Vēl jo vairāk – ja nauda jāaizņemas stresa situācijā, tad nav laika iedziļināties ātro kredītu piedāvājumos, un tiek izvēlēts pirmais, kas šķiet pieņemams. Šādās situācijās palīgā nāk www.cred24.lv.


Cred24 ir pirmais neatkarīgo kredītekspertu portāls Latvijā, kurš palīdz salīdzināt un ieteikt labākos risinājumus finansiālās grūtībās nonākušiem cilvēkiem kopš 2011. gada. Pa šo laiku pie mums salīdzināti, un, ar mūsu starpniecību saņemti 138 265 kredīti. Cred24 misija ir palīdzēt cilvēkiem ietaupīt naudu un laiku. Mūsu komanda ik dienu analizē ātro kredītu piedāvājumus, lai sniegtu klientiem tikai izdevīgākos un iecienītākos risinājumus. Cred24 palīdzēs atrast izdevīgāko aizdevēju, izdevīgāko mēneša % likmi, noskaidrot maksimālo pieejamo kredīta summu un citas lietas, ka saistās ar kredīta iegūšanu.


Priekš tiem klientiem, kuri aktīvi izmanto savus viedtālruņus, esam izstrādājuši arī mūsu mājas lapas mobilo aplikāciju, kuru aktīvi lieto ne tikai Latvijas, bet arī Anglijas, ASV un Kanādas iedzīvotāji. Ja esi Alūksnes iedzīvotājs, noteikti izmanto ne tikai mājaslapas piedāvātās iespējas, bet arī mobilo aplikāciju, kuru varēsi aplūkot jebkurā sev ērtā vietā un laikā!


Pirms pieņemt lēmumu, ir svarīgi rūpīgi izvērtēt savas finansiālās iespējas. Mazie kredīti ir izdevīgi vien tajās situācijās, kad tie tiek atmaksāti savlaicīgi. Ja tas netiek izdarīts, rodas dažādi papildus maksājumi – par kredīta pagarināšanu, soda naudas u.c. Cred24 labprāt konsultē savus klientus par to, kādas summas labāk izvēlēties un iesaka izdevīgāko risinājumu, kalpojot klienta interesēm, kā arī sniedz padomus, kā rīkoties, ja nav iespēja atmaksāt kredītu laikā.


Kā zināms, ja vēlamies aizņemties, tad ļoti svarīgi ir izvērtēt savu finansiālo stāvokli un izvairīties no nepārdomātas rīcības. Mūsu mājas lapā vienmēr pieejams aktuālākais kredītu salīdzinājums!