Staburags.lv ARHĪVS

“Figura Line” izaicina sievietes! Stundu gara procedūra pašsajūtas un apkārtmēru uzlabošanai – 5 EUR

“Figura Line” izaicina sievietes! Stundu gara procedūra pašsajūtas un apkārtmēru uzlabošanai – 5   EUR

Jaunā gada apņemšanās – sākšu rūpēties par savu veselību, zaudēšu liekos centimetrus, vairāk kustēšos. Ak, cik tas ir
pazīstami! Masāžas studiju tīkla “Figura Line” studija Aizkrauklē izaicina Tevi – negaidi jauno gadu! Sāc tagad! Un 2016. gadu sagaidīsi enerģijas pilna un svētku tērps izskatīsies vēl labāk.

30. novembrī Aizkrauklē – stundu gara limfas stimulācijas masāža tikai 5 EUR.


Visas, kuras vēl nezina, kā notiek limfas stimulācijas masāža “Figura Line” studijās, ir aicinātas izmēģināt stundu garo procedūru tikai par 5 EUR.
Pačukstēsim — procedūra ilgst stunduun tās laikā uz īpaša aparāta-trenažiera ieņemsiet 18 secīgas pozas, lai izmasētu gandrīz visu, sākot no pēdiņām līdz plecu zonai. Šī masāža iedarbojas uz visu limfātisko sistēmu, mazina limfas sastāvēšanos audos, audu pietūkumu un uzlabo vielmaiņu, veicina organisma attīrīšanos dabīgā veidā. Klienti pēc masāžas kursa izjūt enerģijas pieplūdumu, mierīgāk un labāk guļ, viņiem pieaug darba efektivitāte. Taču tas nav viss, ko spēj limfas stimulācijas masāža – tā palīdz samazināt apkārtmērus un uzlabot augumu, padara tvirtāku ādu un palīdz cīnīties ar celulītu.

Pieņem “Figura Line” izaicinājumu un, iespējams, tieši Tu saņemsi dāvanu!

Šajā izaicinājumā zaudētāju nebūs! Ieguvējas būs visas, jo, neskatoties ne uz ko, ikviena, kas to pieņems, uzlabos savu pašsajūtu, būs izdarījušas, ko labu savai veselībai un ķermenim.

Papildus, tām, kuras pieņems izaicinājumu, ir iespēja  “Figura Line” studijā  Aizkrauklē saņemt dāvanu -  6 reižu masāžas abonementu! Esi viena no 36 izaicinājuma dalībniecēm visā Latvijā, kas iepriecina sevi ar šo brīnišķīgo dāvanu 84 EUR vērtībā!

Kā piedalīties izaicinājumā? Pavisam vienkārši!
Viss, kas jādara - no š. g. 30. novembra līdz 30. decembrim sāc kursu un apmeklē ne mazāk kā 12 limfas stimulācijas masāžas sev tuvākajā "Figura Line" masāžas studijā. Dodies uz procedūrām regulāri, iepriekš veicot pierakstu sev izdevīgākajā laikā!
Esam sagatavojuši, ko īpašu - no š. g. 30. novembra līdz 5. decembrim iegādājies 12 reižu masāžas abonementu izdevīgāk - par 9 masāžas reižu abonementa cenu un esi viena no izaicinājuma dalībniecēm!

Visām "Figura Line" izaicinājuma dalībniecēm 12 masāžas reižu abonementa beigās, bet ne vēlāk kā š. g. 30. decembrī, atkārtoti veiksim mērījumus, nosakot ķermeņa apkārtmēru izmaiņas. Zaudēto centimetru summa tiks attiecināta pret sākotnēji veikto mērījumu summu, tādējādi nosakot procentuālo attiecību, kas tad kalpos visu dalībnieču rezultātu salīdzināšanai. Janvāra sākumā katrā studijā tiks paziņota un apbalvota šī izaicinājuma uzvarētāja, kas saņems dāvanu - 6 masāžas reižu abonementu. Tā kā ir svētku laiks, kas zina, varbūt dalībnieces gaida vēl kāds pārsteigums...

 “Figura Line” speciālisti sniegs noderīgu informāciju un darīs visu, kas viņu spēkos, lai ikviena kliente sasniegtu labākos rezultātus!
Starp citu, kā rāda “Figura Line” pētījums, vidēji pēc 12 regulāri veiktām limfas stimulācijas masāžām klientēm notiek sekojošas izmaiņas:
* vidukļa apkārtmērs samazinās vidēji par 3,9 cm,
* gurnu apkārtmērs samazinās vidēji par 3,6 cm,
* augšstilbu apkārtmērs samazinās vidēji par 3 cm,
* roku augšdaļas (augšdelmu) apkārtmērs samazinās vidēji par 2 cm.

 “Figura Line” izaicinājumā aicinām piedalīties ne tikai jaunās, bet arī esošās klientes. Par noteikumiem  vairāk “Figura Line” studijā!
Pareizais laiks, lai sāktu palīdzēt sev justies un izskatīties labāk ir tieši tagad!

Zvani un piesakies limfas stimulācijas masāžai “Figura Line” masāžas studijā Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 6 (viesnīcā “Pērse”), 2. stāvā. Tālrunis pierakstam 25703525 vai kādā no citām “Figura Line” masāžas studijām visā Latvijā.
Atgādinām, studijas strādā pēc iepriekšēja pieraksta!

Vairāk informācijas meklē www.figura-line.lv
Nepalaid garām jaunumus un seko “Figura Line” profiliem arī sociālajos tīklos “Facebook” un www.draugiem.lv.