Staburags.lv ARHĪVS

Pakaļdzīšanās laikā bojā gājis policijas darbinieks

2011. gada 25. janvāris 16:45

2742
Pakaļdzīšanās laikā bojā gājis policijas darbinieks

Šodien, 25. janvārī  Jēkabpilī  pakaļdzīšanās laikā bojā gājis  viens policijas darbinieks un ievainoti vēl divi policijas darbinieki.

Pēc sākotnējās informācijas, šodien, pēc pulksten 9  kādā spēļu zālē Jēkabpilī iegāja 5  bruņoti vīrieši, kas mēģināja izdarīt laupīšanu.  Spēļu zāles apsargs paspēja nospiest trauksmes pogu,  un uz notikuma vietu nekavējoties izbrauca Valsts policijas darbinieki, kā arī  apsardzes firmas darbinieki.

Pakaļdzīšanās  laikā starp policijas darbiniekiem un uzbrucējiem sākās apšaude, kuras laikā nāvējošas traumas guva viens policijas darbinieks.  Ievainoti vēl divi policijas darbinieki, viens no tiem guvis smagus ievainojumus.

Šobrīd policijas darbinieki ir aizturējuši  5 uzbrucējus, no kuriem trīs ir ievainoti.

Uz notikuma vietu  ir izbraucis Valsts policijas priekšnieks Artis Velšs un Valsts policijas Zemgales reģiona priekšnieks Haralds Laidiņš, kā arī  speciāla Valsts policijas izmeklēšanas grupa, ieskaitot kriminālistikas ekspertus.

Šodien Iekšlietu ministrijā  notiek donoru diena, un visi Iekšlietu sistēmas darbinieki ir aicināti nodot asinis, lai atbalstītu cietušos policijas darbiniekus