Staburags.lv ARHĪVS

CredPro finanšu pakalpojumu salīdzināšana

SIA Innoweb

2015. gada 24. oktobris 00:00

39
CredPro finanšu pakalpojumu salīdzināšana

Internets un nemitīgā tehnoloģiju attīstība ir nesusi lielas pārmaiņas daudzās nozarēs un viena no šīm nozarēm, kas pēdējo gadu laikā ir piedzīvojusi krasas pārmaiņas ir tieši finanšu pakalpojumi, ko nu ir iespējams saņemt lētāk, ātrām un vieglāk nekā jebkad agrāk. Latvijā ir vairāki desmiti nebanku kreditoru un gandrīz 20 dažādas bankas un tas nozīmē, ka patērētājiem vairāk kā jebkad ir pieejami gan kredīti, gan investīciju iespējas. Un lielās savstarpējās konkurences apstākļos visi šie uzņēmumi nemitīgi maina savas cenas, lai tikai pārvilinātu klientus viens no otra un iegūtu lielāku tirgus un līdz ar to arī peļņas daļu. Tieši tāpēc arī ir nepieciešams visus šos pakalpojumus salīdzināt pirms izdarīt galējo izvēli, jo tikai tā ir iespējams atrast pakalpojumu, kas būs izdevīgākais tieši tavām vēlmēm un vajadzībām, jo tie laiki, kad viens pakalpojumu sniedzējs varēja apmierināt visas patērētāju vēlmes jau sen ir pagājuši.


Salīdzināšanas process pats par sevi nereti ir sarežģīts, jo ir vajadzīgs atrast informāciju par visiem pakalpojumu sniedzējiem, pēc tam šo informāciju salīdzināt un vēl arī izdomāt kritērijus, pēc kuriem tad vadīties lai noteiktu, kurš pakalpojums tad tev ir izdevīgākais. Tieši tāpēc arī daudzi patērētāji labāk izvēlas ņemt pirmo pakalpojumu, ko atrod un nemaz neapskata citus piedāvājumus, lai gan šādas darbības bieži vien ļauj ietaupīt nopietnas naudas summas.


CredPro portāls tad arī ir tā vieta, kur ir iespējams salīdzināt lielu daļu no šiem finanšu pakalpojumiem, lai tu varētu iegūt viszemāko cenu un vislabākos līguma nosacījumus, un tev nebūtu jāpārmaksā! CredPro komanda ir apkopojusi visus tiešsaistes kredītu pakalpojumus un izveidojusi tabulas, pēc kurām tad arī patērētāji var vadīties meklējot sev labāko un izdevīgāko piedāvājumu, kā arī apskatīt plašāku katra uzņēmuma vai bankas aprakstu, jeb atsauksmi, kur tiek uzskaitīti labie un sliktie punkti, kas būtu jāņem vērā. Un vēl papildus tam, šajā portālā ir pieejama arī plaša Bloga sadaļa, kurā ir apskatītas dažnedažādākas tēmas sākot no kredītiem un uzņēmumu veidošanas līdz investīcijām un pensiju noguldījumu veidošanai un kopā portālā ir publicēti jau vairāk kā 300 šādu rakstu!


Vispopulārākais salīdzināšanas pakalpojums patreiz ir tieši ātro kredītu salīdzināšana, jo šeit piedāvājumu konkurence ir ļoti liela un patērētājiem ir grūti orientēties lielajā informācijas daudzumā. Tieši tāpēc arī CredPro portālā ir izveidota tabula, kurā ātri ir iespējams apskatīt un atlasīt piedāvājumus pēc dažādiem kritērijiem sākot no kopējās aizņēmuma summas un GPL jeb gada procentu likmes līdz pat vecuma ierobežojumiem un diennakts laikiem, kuros tad ir iespējams saņemt šos pakalpojumus.


Tāpēc, ja tev ir radusies vajadzība aizņemties naudu, vai arī iegūt padomus par dažādām ar finansēm un naudu saistītām lietām, tad droši vari iegriezties www.credpro.lv mājas lapā un par brīvu iegūt visu informāciju, kas tev nepieciešama!