Staburags.lv ARHĪVS

Tīrai un patīkamai videi visa gada garumā - gumijas paklāji

Zane Ikauniece

2015. gada 18. oktobris 00:00

406
Tīrai un patīkamai videi visa gada garumā - gumijas paklāji

Tīra un kopta grīda kalpo gan par uzņēmuma telpu, gan personīgā mājokļa vizītkarti. Tomēr acīm tik ļoti tīkamie Latvijas gadalaiki ir mazāk tīkami grīdu segumiem, un nereti jāpieliek pamatīgi pūliņi, lai telpas būtu pastāvīgi kārtīgas. Ērts un veiksmīgs risinājums teicamai grīdu tīrībai visa gada garumā ir gumijas paklāji.

Praktisks palīgs katrā sezonā

Izturīgie gumijas paklāji jeb skreiperi rūpīgi uzņem rupjos netīrumus, gādājot par tīrību un vienmēr patīkamu vidi katrā sezonā. Paklāja protektora daļa efektīvi noberž dažādus netīrumus no apaviem, tāpēc īpaši praktisks palīgs tie būs rudenī un ziemā.

Gumijas paklāji nodrošina šādu rupjo gružu savākšanu:

  • Smilts un grants;

  • Dubļu un māla;

  • Lietus ūdens un sniega u.c.

Gumijas paklāji arī grīdas segumu aizsardzībai

Kvalitatīvie paklājiņi paredzēti gan iekštelpām, gan āra apstākļiem, tādēļ tos iespējams novietot teju jebkur. Tepiķi izgatavoti no izturīgās nitrilgumijas, kas saltā ziemā neplaisās un tveicīgā vasarā nedeformēsies.

Gumijas paklāji visbiežāk tiek novietoti:

  • Pie ieejas telpās un gaiteņos - tur paklājs spēj savākt netīrumus visefektīvāk vēl pirms tie nokļuvuši uz grīdas;

  • Starp telpām – paklāji ērti norobežo un vajadzības gadījumā atdala dažādas darba telpas, piemēram, pilda barjeras funkciju starp servisa vai remonta telpām un biroju.

Gumijas paklāji arī aizsargā grīdu virsmas un tekstila segumus no mehāniskas iedarbības, ļaujot grīdām saglabāt labu kvalitāti un kalpot daudz ilgāk.

Papildu drošība telpās ar komforta paklājiem

Bez gumijas paklājiņiem, kas pamatā kalpo kā netīrumu savācēji, pieejami arī gumijas paklāji - drošības elements. Gumijas komforta paklāji novietojami uz grīdām ar slidenu virsmu, tostarp:

  • Virtuvē;

  • Vannas istabā;

  • Baseinā un citur.

Šāda grīdsega ne tikai pasargā no paslīdēšanas un sasitumu gūšanas, bet arī amortizē triecienus, tādēļ tos ir vērts novietot arī pie letēm un citās vietās ar paaugstinātu risku, ka var krist plīstošas lietas.

Profesionāla un individuāla pieeja ikvienam

Gumijas paklājiņi no paklāju servisa Berendsen pieejami visdažādākajos izmēros, kas būs piemēroti visa veida telpu izkārtojumam. Iespējams pasūtīt arī personalizētos logo paklājiņus par draudzīgām cenām, lai piešķirtu paklājam un arī telpai individuālu un gaumīgu izskatu. Lai atvieglotu ikdienu, kvalitatīvais Berendsen serviss nodrošina regulāru lietotā skreipera nomaiņu pret jauno.

Taupiet laiku un enerģiju – teicami tīras grīdas ar gumijas paklājiņiem no Berendsen!