Staburags.lv ARHĪVS

Gāzes sildītāji - izdevīgi, vienkārši un ērti

Zane Ikauniece

2015. gada 17. oktobris 00:02

362
Gāzes sildītāji - izdevīgi, vienkārši un ērti

Sākoties ziemas sezonai, arvien vairāk domājam par siltumu un to, kā ikvienā pasākumā panākt patīkamu un mājīgu gaisotni. Vēlamies, lai visur varētu justies ērti un nebūtu jādomā par to, kā ātrāk tik siltumā. Lai šādu gaisotni panāktu arī brīvā dabā, piemēram, āra terasēs, teltīs un nojumēs, jādomā par risinājumiem siltuma uzturēšanā.


Viens no variantiem, kas palīdz šādos gadījumos, ir gāzes sildītāji. Šie sildītāji ir ērts un vienkāršs veids, kā pasākumos parūpēties par klientu labsajūtu un labu garastāvokli jebkuros laika apstākļos – arī tad, ja termometra stabiņš noslīdējis zem nulles vai laukā līst lietus.


Uzņēmums, kas piedāvā gāzes sildītāju nomu, ir SIA “Akurāts” Piedāvājumā ir sildlampas, kas tiek darbinātas ar gāzi. Bez ievietota gāzes balona šāda veida gāzes sildītāji:

  • Sver 13 kilogramus;

  • Tie ir metāla krāsā;

  • Darbināmi ar propāna gāzi.

Ar vienu 27 litrus lielu gāzes balonu pietiek, lai gāzes sildītājs tā maksimālajā režīmā spētu darboties līdz pat 10 stundām.

Šādi siltuma ķermeņi ir veids, kā nodrošināt siltumu brīvā dabā, jo ar vienu sildītāju iespējams apsildīt vidēji 20 kvadrātmetru lielu telpu. Tie ir piemēroti lietošanai teltīs un nojumēs.


Kā notiek gāzes sildītāju uzstādīšana?

Drošības apsvērumu dēļ gāzes sildītāju uzstādīšanu vienmēr veic attiecīgās nomas kompānijas darbinieki, taču vēlāk gāzes balonu nomaiņu jau veic klients. Tas nozīmē, ka ir svarīgi precīzi iemācīties darboties ar gāzes baloniem. “Akurāts” darbinieki paši parūpējas par sildītāju un gāzes balonu piegādi, kas nozīmē, ka Jums nebūs par to jādomā. Piegāde, uzstādīšana un demontāža ir pieejama visā Latvijas teritorijā, kā arī Lietuvā un Igaunijā.


Kas jāņem vērā, uzstādot gāzes sildītāju?

  • Sildītāju nedrīkst izmantot dzīvojamās telpās;

  • Tam jāatrodas uz līdzenas un stabilas virsmas;

  • Sildītājs nedrīkst būt tiešos saules staros;

  • Tas jānovieto vismaz divu metru attālumā no visa veidu degošiem materiāliem;

  • Lai pārvietotu sildītāju, tas ir jāizslēdz un gāzes balons jāizņem laukā.


Ja nepieciešams, sazinieties ar speciālistiem!

Ja zināt, ka Jūsu rīkotajā pasākumā šādi gāzes sildītāji būs nepieciešami, sazinieties ar “Akurāts” darbiniekiem, kas noformēs nepieciešamo pasūtījumu, piegādās un uzstādīs sildītājus, kā arī sniegs nepieciešamo informāciju par to lietošanu. Viss ir pavisam vienkārši, tāpēc dodieties uz mājas lapu akurats.lv un izvēlieties sev piemērotāko gāzes sildītāju.