Staburags.lv ARHĪVS

Policijā sākts kriminālprocess par traģisko trīs automašīnu avāriju pie Pļaviņām

LETA

2015. gada 14. oktobris 11:31

1069
Policijā sākts kriminālprocess par traģisko trīs automašīnu avāriju pie Pļaviņām

Valsts policijā sākts kriminālprocess par Pļaviņu novada Klintaines pagastā notikušo satiksmes negadījumu uz autoceļa Rīga-Daugavpils, kur notika sadursme starp trim automašīnām un gāja bojā kravas automašīnas vadītājs.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece informēja, ka par šo negadījumu ir sākts kriminālprocess, kura gaitā turpinās izmeklēšanas darbības.

Negadījumā Klintaines pagastā, iepretim bāram "Bu bu", notika sadursme starp automašīnu "Chrysler Voyager", kuru vadīja 1996.gadā dzimis jaunietis un kurā bija arī pasažieris - 1995.gadā dzimis jaunietis, kravas automašīnu "MAN TGA" ar piekabi "Fruehauf", kuru vadīja 1979.gadā dzimis vīrietis, un evakuatoru MAN, kuru vadīja 1987.gadā dzimis vīrietis.

Pēc sākotnējās, negadījuma vietā noskaidrotās, informācijas, "Chrysler Voyager" vadītājs nav ievērojis "Stop" zīmi un nav palaidis pa galveno ceļu braucošo automašīnu-evakuatoru MAN, kura sadursmes rezultātā iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar kravas automašīnu MAN TGA ar piekabi, kurā veda graudus.

Negadījuma rezultātā 1987.gadā dzimušais evakuatora vadītājs no gūtajām traumām zaudējis dzīvību notikuma vietā, bet kravas automašīnas MAN TGA vadītājs, kā arī "Chrysler Voyager" vadītājs un viņa pasažieris nogādāti slimnīcā ar dažādām traumām.