Staburags.lv ARHĪVS

Pie Pļaviņām smaga avārija ar bojāgājušo

www.staburags.lv

2015. gada 8. oktobris 12:22

6809
Pie Pļaviņām smaga avārija ar bojāgājušo

Klintaines pagastā, autoceļa A6 Rīga—Daugavpils 117,7. kilometrā, 7. oktobrī pirms pulksten 18 notika triju automašīnu sadursme, tādēļ līdz pulksten 21 bija traucēta satiksme.


Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece informē, ka Chrysler Voyager markas automašīna sadūrās ar auto evakuatoru un smago automašīnu, kas veda graudus. Pēc sākotnējās informācijas, Chrysler Voyager vadītājs neievēroja “Stop” zīmi un nepalaida pa galveno ceļu braucošo MAN markas auto evakuatoru, kā rezultātā pēc trieciena evakuators iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar smago automašīnu MAN. Cieta Chrysler Voyager vadītājs, kurš dzimis 1996. gadā, 1995. gadā dzimušais pasažieris, kā arī automašīnas MAN ar piekabi vadītājs, kurš dzimis 1979. gadā. Visi trīs nogādāti slimnīcā. Savukārt evakuatora MAN vadītājs, kurš dzimis 1987. gadā, notikuma vietā gāja bojā.


Ceļa brauktuvi pēc avārijas sakārtoja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Aizkraukles daļas un Pļaviņu posteņa ugunsdzēsēji glābēji. Viņi arī no automašīnas vraka ar speciāliem instrumentiem izgrieza bojāgājušo. No pārējām  automašīnām cietušie  bija izkļuvuši pašu spēkiem.


Foto no http://apollo.tvnet.lv/foto/zinas/707460/712083