Staburags.lv ARHĪVS

Auto līzinga piedāvājumi — lieliska iespēja ikvienam

AR4ERS SIA

2015. gada 3. septembris 00:02

101
Auto līzinga piedāvājumi — lieliska iespēja ikvienam

Vecais auto jau savu laiku ir nokalpojis un vēlaties iegādāties jaunu, taču lieku finanšu līdzekļu šobrīd nav? Nav pamata atlikt savus mērķus, ir jāizskata visi iespējamie varianti. Neatkarīgi no tā vai grasāties iegādāties jaunu vai lietotu automašīnu, jūs varat vērsties pēc auto līzinga, kas ir ērtākais variants, kā tikt pie kārotā transportlīdzekļa pat tad, ja uzreiz nevarat samaksāt par noskatīto transportlīdzekli.


Auto līzingu jeb auto kredītu (http://www.ta.lv) ir gatavas izsniegt vairākas kompānijas, tāpēc klientam pašam ir jāizvērtē, kādiem noteikumiem dot priekšroku. Tāpēc noteikti pievērsiet uzmanību procentu likmēm, ar kādām aizdevējs ir gatavs slēgt darījumu. Tālāk viss, kas jums jādara, jānolūko vēlamā automašīna un tad varat doties uz auto līzinga mājas lapu, un turpat internetā varat iesniegt pieteikumu. Pēc kāda laika jau saņemsiet atbildi no aizdevēja par auto līzinga darījuma slēgšanu vai atteikumu.


Jāņem vērā, ko noslēdzot auto līzingu, atkarībā no kompānijas noteikumiem, daudzos gadījumos jums būs jāveic pirmā iemaksa, kas kalpos kā veiksmīga finanšu darījuma uzsākšanas apliecinājums. Pēc darījuma stāšanās spēkā, klientam ir visas tiesības sākt izmantot noskatīto automašīnu un rīkoties ar to pēc savām iecerēm. Saistības ar līzinga kompāniju saglabāsies līdz tam brīdim, kamēr kredīta aizņēmējs nebūs pilnībā nokārtojis visus maksājumus par attiecīgo transportlīdzekli. Nereti paiet vairāki gadi līdz cilvēkam izdodas pilnībā atmaksāt līzingu, taču tas nevienam nerada bažas pieņemt lēmumu par līzinga saistībām, jo tas ir pietiekoši drošs finansiālās situācijas atrisinājums, kad galvenā prioritāte ģimenei ir tikt pie jauna braucamā.


Kas var pretendēt uz auto līzingu? Visas personas, kuras sasniegušas 18 gadu vecumu un ir gatavas patstāvīgi pieņemt nopietnus lēmumus. Tāpat jāatceras, ka auto līzings būs pieejams tiem cilvēkiem, kas var apstiprināt faktu, ka strādā oficiālu darbu, ar tādu ienākumu līmeni, kas dotu iespēju maksāt zināmu summu paredzētajos termiņos līzinga kompānijai, ar kuru tiek slēgts līgums.


Būtiski arī padomāt, kāda kredītvēsture jums ir izveidojusies brīdī, kad gatavojieties pieteikties līzingam. Jo praktiski visi aizdevēji izvērtēs potenciālā klienta kredīti. Ja atklāsies informācija par nenokārtotiem, kavētiem kredītmaksājumiem vai pārkāptas parādsaistībām citās iestādēs, tad auto līzingu var arī neizdoties nokārtot. Un no aizdevēja viedokļa raugoties, tas, protams, ir pilnīgi saprotams, jo neviena kompānija nevēlas riskēt. Pieredze rāda, ka ik pa laikam tik un tā atklājas dažādi gadījumi, kad klienti nepilda slēgtā līguma saistības. Tam var būt pamatoti un nepamatoti iemesli. Piemēram, gadījumā, ja cilvēks ir zaudējis darbu un līdz ar to arī visus ienākumus, tad pildīt kredīta saistības var kļūt arvien sarežģītāk. Šādā gadījumā jāmeklē risinājumi, pie kuriem var nonākt tikai tajā gadījumā, ja persona par šo situācija ir gatava runāt, nevis klusē un cer, ka situācija varētu atrisināties pati no sevis.


Auto līzings — jūsu iespēja braukt ar jaunu automašīnu jau tagad! Tas ir izdevīgs darījums ar elastīgiem noteikumiem kā privātpersonām, tā juridiskām personām.