Staburags.lv ARHĪVS

Enerģijas pilna, vesela un skaista — tāda būt pelnījusi katra sieviete! Nāc uz salonu Aizkrauklē!

“Figura Line”

2015. gada 29. jūlijs 14:21

425
Enerģijas pilna, vesela un skaista — tāda būt pelnījusi katra sieviete! Nāc uz salonu Aizkrauklē!

Vienlaikus cenšoties būt priekšzīmīgai kolēģei, aizrautīgai draudzenei, rūpīgai māmiņai, mīlošai un atbalstošai dzīvesbiedrei, daudzas no sievietēm ir nepārtrauktā notikumu un pienākumu virpulī. Lomu un darāmā ir tik daudz, ka nereti aizmirstam parūpēties pašas par sevi. Atklāsim mazu noslēpumu  –  tev pietiks enerģijas visām šīm lomām tikai tad, kad būsi vesela un jutīsies skaista. To sasniegt tev palīdzēs limfas stimulācijas masāža, ko vari izbaudīt “Figura Line” masāžas studijā Aizkrauklē.

Stundu garās procedūras laikā, kas notiek uz īpaša aparāta — trenažiera, tiek stimulēta limfas plūsma visā ķermenī. Limfātiskā sistēma atbild par organisma attīrīšanas funkciju — tā izvada ārā toksīnus, šlakvielas utt. Taču nepietiekams izdzertā ūdens daudzums un fizisko aktivitāšu trūkums nopietni kavē šo procesu. Protams, mazsvarīgs nav ir arī tas, ko liekam uz sava šķīvja.


Šie neizvadītie “atkritumi” paliek mūsos — uzkrājas tauku šūnās. Un to varam ne tikai sajust kā enerģijas trūkumu, pašsajūtas pasliktināšanos, nervozitāti, bet arī redzēt — sejas āda zaudē veselīgo toni, parādās celulīts, ķermeņa aprises kļūst ar vien izplūdušākas. Starp citu, neticami, bet toksīnu daudzums organismā var sasniegt pat 2 —6 kilogramus!


Stimulējot limfas plūsmu, notiek organisma attīrīšanās process dabīgā un veselīgā veidā. Uzlabojas imunitāte, pazūd bezmiegs un galvassāpes, pieaug enerģija un uz dzīvi sākam raudzīties daudz pozitīvāk. Kā arī “Figura Line” piedāvātā procedūra palīdz iegūt slaidākas ķermeņa aprises un iedarbīgs “ierocis” cīņā ar celulītu. Un tā arī padara stingrāku un tvirtāku ādu, kas īpaši aktuāli jaunajām māmiņām, kā arī dāmām, kurām kādu laiku jau vairs nav astoņpadsmit.


“Figura Line” masāžas studija Aizkrauklē īpaši aicina visas māmiņas, kuras ir daudzbērnu ģimeņu atbalsta programmas “Goda ģimene 3+” kartes īpašnieces, nepalaist garām iespēju iepazīties ar procedūru, pirmo reizi to izbaudot bez maksas. Kā arī izmantot īpašos abonementa iegādes nosacījumus. Vairāk par noteikumiem: www.godagimene.lv


Īpaši piedāvājumi spēkā, ja esi “Tallink Grupp” lojālo klientu programmas “Club One” kartes vai “Figūras draugi” klientu kartes īpašniece.


Masāžas studija “Figura Line” atgādina, ka limfas plūsmas masāža ir piemērota visa vecuma dāmām neatkarīgi no ķermeņa komplekcijas un fiziskās sagatavotības. Neatliec — tieši tagad ir īstais brīdis, lai sāktu ko darīt  savas veselības un pašsajūtas labā!

Procedūras notiek pēc iepriekšējā pieraksta pa tālruni 257 03 525.


Masāžas studija “Figura Line”

Aizkraukle, Lācplēša iela 6, 2.stāvs ( viesnīca “Pērse”)

Tālrunis pierakstam: 257 03 525

www.figura-line.lv


Seko līdzi "Figura Line" aktivitātēm sociālajos tīklos www.facebook.com/FiguraLineLatvia un www.draugiem.lv/figura-line/.