Staburags.lv ARHĪVS

Aizkraukles novadā sieviete policistiem dod 300 eiro kukuli

www.staburags.lv

2015. gada 28. jūlijs 11:59

663
Aizkraukles novadā sieviete policistiem dod 300 eiro kukuli

27. jūlijā Aizkraukles novadā 1959. gadā dzimusi autovadītāja policistiem mēģināja iedot 300 eiro, lai netiktu saukta pie atbildības likumā noteiktajā kārtībā — “Staburagu” informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Sieviete veda nelegālās cigaretes. Policisti sievietei atsavināja 10 200 nelegālās cigaretes “NZ Super Slim” un 111 “Quenn Super Slim” ar Baltkrievijas akcīzes marku.


Savukārt Jelgavā, uz Dobeles šosejas, tika apturēta automašīna “Mercedes Benz Vito 112”, kuru vadīja 1976. gadā dzimis vīrietis. Policistiem radās aizdomas, ka vīrietis vada transportlīdzekli narkotisko vielu iespaidā. Savukārt autovadītājs, lai netiktu nogādāts uz ekspertīzi narkotisko vielu pārbaudei, mēģināja policistiem iedot 500 eiro, pēc kā tika aizturēts.


Strādājot pastiprināti kukuļdošanas apkarošanas jomā, šogad Zemgales reģiona pārvaldes policisti aizturējuši jau 66 personas par kukuļdošanu, starp viņiem ir ne tikai autovadītāji, bet arī personas, kurām atsavinātas nelegālās akcizētās preces.