Žurnāla “Dārza Pasaule” speciālizlaidums

* Padomi un vairāk nekā 60 konservēšanas recepšu. Burkās gurķi, tomāti, rabarberi, vasaras ogas, paštaisīts vīns un liķieri.
* Eksperimenti: kurš cukurs saldākais un drošākais ievārījumiem? Ar kuru želatīnu vislabāk saželē tomāti želejā.
* Padomi: kā konservēt pilsētas dzīvoklī? Tipiskākās kļūdas, ko nedrīkst pieļaut! Špikeris — cik daudz etiķa jālej esences vietā.
* Receptes: marinēti un skābēti gurķi; fiksas mazsālīto gurķu receptes — tūlītējai apēšanai; tomāti čatnijos, vīriešu zaptēs un citos konservos; ruma pods no augļiem un ogām; pašgatavoti ķiršu, zemeņu, garšaugu un citi uzlējumi. ◆
Kategorijas
- Reklāmraksti
- Afiša
- Balles
- Izstādes
- Koncerti
- Teātris
- Citi pasākumi
- Sporta pasākumi
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Veselība
- Vaļasprieks
- Lietotāju raksti
- Latvijā un pasaulē
- Dzīve laukos
- Izglītība
- Operatīvie dienesti
- Novadu ziņas
- Aizkraukles novadā
- Jaunjelgavas novadā
- Kokneses novadā
- Neretas novada
- Pļaviņu novada
- Skrīveru novadā
- Vecumnieku novadā
- Viesītes novadā
- Sports
- Viedokļi/Komentāri
- Statiskas lapas
- Pazudis/atrasts
- Abonēšana
- "Staburaga" projektu raksti
- Kultūra