Staburags.lv ARHĪVS

Žurnāla “Dārza Pasaule” speciālizlaidums

www.staburags.lv

2015. gada 7. jūlijs 00:01

3
Žurnāla “Dārza Pasaule”  speciālizlaidums

* Padomi un vairāk nekā 60 konservēšanas recepšu. Burkās gurķi, tomāti, rabarberi, vasaras ogas, paštaisīts vīns un  liķieri.
* Eksperimenti: kurš cukurs saldākais un  drošākais ievārījumiem? Ar kuru želatīnu vislabāk saželē tomāti želejā.
* Padomi: kā konservēt pilsētas dzīvoklī? Tipiskākās kļūdas, ko nedrīkst pieļaut! Špikeris — cik daudz etiķa jālej esences vietā.
* Receptes: marinēti un skābēti gurķi; fiksas mazsālīto gurķu receptes — tūlītējai apēšanai; tomāti čatnijos, vīriešu zaptēs un citos konservos; ruma pods no augļiem un ogām; pašgatavoti ķiršu, zemeņu, garšaugu un citi uzlējumi. ◆