Staburags.lv ARHĪVS

Mūsdienīgs un operatīvs veids, kā aizņemties – sms kredīts!

Dita Zēberga

2015. gada 27. jūnijs 00:06

35
Mūsdienīgs un operatīvs veids, kā aizņemties – sms kredīts!

Tagad Tavs viedtālrunis ir ne vien saziņas līdzeklis, plānotājs un TV ekrāns, bet arī Tava mazā bankas filiāle. Ja negaidīti piemeklējušas finansiālas ķibeles, tās ātri jebkurā diennakts laikā varēsi nokārtot ar mobilā telefona palīdzību. Izmantojot interneta aizdevēju pakalpojumus, sms kredītu saņemsi pāris minūšu laikā!


Reģistrēšanās sms kredītam ir vienkārša:

  • Uz kalkulatora jāatzīmē nepieciešamā naudas summa un plānotais atmaksas termiņš;

  • Jāspiež – saņemt aizdevumu un jāaizpilda reģistrēšanās anketa;

  • Lai reģistrētu savu bankas kontu, būs jāpārskaita 0,01 cents.

Kredītspeciālisti izvērtēs sms kredīta pieteikumu, par savu lēmumu paziņojot ar e-pastu vai sms veidā: sms kredīts piešķirts!


Izvērtē naudas summas lielumu un atmaksas termiņu


Vivus.lv piedāvā sms kredītu līdz pat 1500 EUR uz atmaksas termiņu 24 mēneši. Tas pieejams 20 līdz 75 gadus veciem Latvijas Republikas pilsoņiem ar labu kredītvēsturi un bez pārkāptām līgumsaistībām. Sms kredīta noformēšanai būs vajadzīgs mobilais tālrunis ar interneta pieslēgumu un bankas konts.

Pirms reģistrēšanās, izmantojot kalkulatoru varēsi noteikt, kāds būtu vislabākais naudas atmaksas termiņš. Piemēram:

  • Aizņemoties 500 EUR uz 12 mēnešiem, ikmēneša maksājumi sastādīs 78.77 EUR;

  • 500 EUR aizņemoties uz 24 mēnešiem, mēnesī būs jāmaksā 47.56 EUR;

  • Aizņemoties maksimālo summu 1500 EUR uz 2 gadiem mēneša maksājumi sastādīs 120.38 EUR.

Cik ātri maksimālā summa tiks piešķirta, tas būs atkarīgs no Tavas kredītvēstures un ienākumiem. Vivus.lv katram aizņēmējam piešķir individuālu kredītlimitu, kuru var palielināt, precīzi izpildot kredītsaistības. Swedbank, Citadele, DNB, Norvik, Nordea banku klienti aizdevumu saņems 10 minūšu laikā. Citu banku klientiem transakcija prasīs ilgāku laiku. Savām kredītsaistībām varēsi sekot savā vivus.lv klienta profilā.


Jautā padomu speciālistiem!


Aizņemies atbildīgi – kredīta apjomam vēlams nepārsniegt 40 procentus no mēneša ienākumiem. Tāpat nav vēlams ar saņemto sms kredītu atmaksāt citas parādsaistības.

Vivus.lv piedāvā sms kredīta atmaksu uzsākt ar 90 dienu ilgām kredītbrīvdienām. Tie ir trīs mēneši, kuru laikā vari atrast jaunu darbu un saņemt pirmo algu! Tomēr, ja finansiālās grūtības draud ieilgt, vēlams nekavējoties kontaktēties ar vivus.lv kredītspeciālistiem, lai problēmai atrastu vislabāko risinājumu. Kredītspeciālisti strādā katru dienu no 7 rītā līdz 24 naktī.


Ja nepieciešams sms kredīts, tad vivus.lv ir labākā izvēle! Ienāc vivus.lv un pārliecinies!