Staburags.lv ARHĪVS

Atlaides, izdevīgi piedāvājumi, lekcijas un prezentācijas — tiekamies masāžas studijā “Figura Line” Aizkrauklē!

“Figura Line”

2015. gada 9. jūnijs 21:59

228
Atlaides, izdevīgi piedāvājumi, lekcijas un prezentācijas — tiekamies masāžas studijā “Figura Line” Aizkrauklē!

No 10.jūnija līdz 17.jūnijam masāžas studiju tīkls rīko “FIGURA LINE Atvērto durvju nedēļu”. Šī pasākuma ietvaros katrā no 28 studijām visā Latvijā triju dienu garumā ikvienam interesentam būs dota iespēja izmantot studiju sagatavotos piedāvājumus un piedalīties dažādās aktivitātēs.


“Figura Line” studijā Aizkrauklē, kas atrodas viesnīca “Pērse” 2.stāvā, Lācplēša ielā 6, “Atvērto durvju dienas” notiks no 15.jūnija līdz 17.jūnijam. Aicinām šajās trīs dienās izmantot izdevīgās atlaides, īpašos piedāvājumus, kā arī apmeklēt lekciju un produktu prezentācijas.


Nāc un izbaudi stundu garo limfas stimulācijas masāžu tikai par 9,90 EUR!

Divas dienas – 16. un 17. jūnijā – gan esošajiem, gan jaunajiem klientiem “Figura Line” masāžas studijā Aizkrauklē ir iespēja izbaudīt stundu garo procedūru, kas uzlabo pašsajūtu, palīdz iegūt tīkamākas auguma aprises un uzlabo ādas stāvokli tikai par 9,90 EUR! Procedūras notiek pēc iepriekšēja pieraksta, tāpēc zvaniet un piesakieties uz masāžu sev ērtākajā laikā!


Iegādājies neierobežotu masāžas reižu skaitu par akcijas cenu!

Visu trīs dienu garumā no 15. līdz 17.jūnijam ikviens var iegādāties neierobežotu masāžas reižu skaitu par cenu 9,90 EUR/par procedūru. Iegādātās procedūras varēs tikt izmantotas “Figura Line” masāžas studijā Aizkrauklē līdz pat 2015.gada 15.septembrim.


Prezentācijas un atlaides produktiem Tavai veselībai un skaistumam

Lai palīdzētu ikvienam klientei būt vēl skaistākai un justies vēl labāk “Figura Line” studijās ir nopērkami arī dažādi kosmētiskie līdzekļi ar pretcelulīta un ādu uzlabojošu iedarbību ķermenim, iedarbīgi sejas kopšanas līdzekļi cīņai ar grumbiņām ādas novecošanās pazīmēm, kā arī organismu attīrošas kapsulas un tēja.

Tikai “Atvērto durvju dienās” spēkā būs izdevīgi iegādes nosacījumi “Figura Line” produktu komplektiem:

  • Attīrošās ārstniecības augu kapsulas un tēja “Figura Line REFINE” – 13,50 EUR

  • Pretcelulīta krēms Nr. 1 un attīrošā augu tēja “Figura Line REFINE” – 18,50 EUR

  • Pretcelulīta krēms Nr.2 un attīrošās kapsulas “Figura Line REFINE” – 23,50 EUR

"Figura Line REFINE" ir unikāls, īpaši Latvijā dzīvojošajām sievietēm izstrādāts Ziemeļu dabas vielu komplekss, kas palīdz  atbrīvoties no “nelāgajiem uzkrājumiem”. Atgādinām, ka uztura bagātinātāji neaizstāj veselīgu un pilnvērtīgu uzturu. Vairāk par “REFINE” lasiet www.figuraline-shop.lv/par-refine/

Izdevīgi piedāvājumi arī profesionālās kosmētikas zīmola "Dermacur" sejas kopšanas līdzekļu iegādei. Tie ir kvalitatīvi un iedarbīgi cīņā ar ādas novecošanās pazīmēm, kas galvenokārt tiek ražoti no dabīgām sastāvdaļām un  nesatur parabēnus un konservantus. Trīs galvenās sastāvdaļas, kas ietilpst visos šis profesionālās kosmētikas līnijas sejas kopšanas līdzekļos, ir hialuronskābe, kolagēns un minerālsāļi no Karlovi Vari  ārstnieciskajiem avotiem.

Tāpēc nepalaidiet garām iespēju iegādāties profesionālās kosmētikas zīmola “Dermacur” sejas kopšanas līdzekļus ar 10% atlaidi. Pirkumiem virs 50 EUR dāvanā 5% atlaide nākamā produkta iegādei. Vairāk par “Dermacur” lasiet www.figuraline-shop.lv/par-dermacur/


Visi tie, kuri vēl nezin par “Figura Line” produktu līniju un profesionālās kosmētikas “Dermacur” sejas kopšanas līdzekļiem, tiek aicināti nepalaist garām 15.jūnijā 11:30 un 14:30 apmeklēt studijā notiekošās šo produktu prezentācija. Tajās varēsiet vairāk uzzināt gan par produktu sastāvu gan iedarbību. Vairāk par prezentācijām: https://www.facebook.com/events/100427830300003/


Aicinām uz bezmaksas limfas stimulācijas masāžas izmēģinājumu

Visi tie, kuri nekad nav mēģinājuši limfas stimulācijas masāžu “Figura Line” studijās uz īpašā aparāta-trenažiera, 15.jūnijā no plkst. 10:00 līdz plkst. 17:00 tiek aicināti uz bezmaksas šīs procedūras izmēģinājumu 18 minūšu garumā. Procedūras izmēģinājumi masāžas studijā Aizkrauklē notiek pēc iepriekšēja pieraksta uz konkrētu laiku, ko var veikt pa tālruni 257 03 525.


Piesakies un apmeklē izzinošu lekciju par mēness fāžu ietekmi

15.jūnijā plkst.18:00 (pulcēšanās no plkst. 17:45) masāžas studijā “Figura Line” Aizkrauklē notiks astroloģes un numeroloģes Deinas Laiviņas lekcija "Mēness fāžu ietekme uz skaistumkopšanu un veselību"". Tajā vairāk varēs uzzināt kā balstoties uz Mēness kalendāru izvēlēties pareizās dienas dažādām skaistumkopšanas un veselības procedūrām, kad vislabāk ievērot atslodzes dienas un kā Mēness ietekmē mūsu attiecības ar ēdienu.

Dalība lekcijā bez maksas. Vietu skaits ir ierobežots notiek iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 257 03 525.

Uzzini ko vairāk par sevi!


Visi, kuri izmantos kādu no “FIGURA LINE Atvērto durvju nedēļas” ietvaros piedāvātajām aktivitātēm, varēs uzzināt, ko vairāk par sevi. Studijās būs bez papildus maksas iespējams veikt mērījumus un noteikt ķermeņa masas indeksu, tauku un muskuļu procentuālo daudzumu, iekšējo tauku daudzuma indeksu kā arī kaloriju daudzumu, kas nepieciešams ķermenim, lai nodrošinātu visas tā pamatfunkcijas. Interesanti būtu zināt, vai ne?

Gaidām visus interesentu no 15.jūnija līdz 17.jūnijam

Figura Line” masāžas studijās Aizkraukle

Lācplēša iela 6, 2.stāvs ( viesnīca “Pērse”)

Tālrunis pierakstam: 257 03 525


Vairāk par “FIGURA LINE Atvērto durvju nedēļas” ietvaros notiekošajiem pasākumiem 28 masāžas studijās visā Latvijā uzzini www.figura-line.lv kā arī “Figura Line” profilos sociālajos tīklos Facebook (https://www.facebook.com/FiguraLineLatvia) un Draugiem.lv (http://www.draugiem.lv/figura-line/)