Jūnijā ēdam ārā - jēra un dārzeņu zupa uz dzīvas uguns

Uz dzīvas uguns svaigā gaisā labā kompānijā gatavots ēdiens ir gardāks par gardu, teic ugunskura zupas receptes autors pavārs Artūrs Guziks.
It īpaši, ja gatavotājs un ēdāji turpat vien ap ugunskuru rosās, griežot dārzeņus, kapājot...
Kategorijas
- Reklāmraksti
- Afiša
- Balles
- Izstādes
- Koncerti
- Teātris
- Citi pasākumi
- Sporta pasākumi
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Veselība
- Vaļasprieks
- Lietotāju raksti
- Latvijā un pasaulē
- Dzīve laukos
- Izglītība
- Operatīvie dienesti
- Novadu ziņas
- Aizkraukles novadā
- Jaunjelgavas novadā
- Kokneses novadā
- Neretas novada
- Pļaviņu novada
- Skrīveru novadā
- Vecumnieku novadā
- Viesītes novadā
- Sports
- Viedokļi/Komentāri
- Statiskas lapas
- Pazudis/atrasts
- Abonēšana
- "Staburaga" projektu raksti
- Kultūra