Staburags.lv ARHĪVS

Ātrais kredīts – cilvēkiem, kas novērtē laiku

Rihards Gruduls

2015. gada 28. maijs 00:49

38
Ātrais kredīts – cilvēkiem, kas novērtē laiku

Lauzāt galvu par to, kur dabūt naudu, lai iegādātos kāroto preci? Bet varbūt nezināt, kā tikt galā ar rēķiniem pēc tam, kad bija radušies neparedzēti izdevumi? Ja līdz algas dienai vēl ir tālu, bet nauda ir nepieciešama šeit un tagad – vislabākais risinājums ir ātrais kredīts. Tā vietā, lai sēdētu rindā bankas nodaļā, tērētu laiku dokumentu iesniegšanai un gaidītu lēmumu, kas bieži vien ir negatīvs – izmantojiet modernās pasaules sasniegumus. Ātrais kredīts – tā ir nauda Jūsu bankas kontā dažu minūšu vai vienas darba dienas laikā. Ja Jums pa rokai ir dators un mobilais telefons – finansiālās grūtības atrisināsiet viegli!


Viasms.lv ir ātro kredītu uzņēmums, kas jau vairākus gadus piedāvā Latvijas iedzīvotājiem aizņemties līdz pat 500 EUR un laiku līdz pat 30 dienām. Viasms.lv iestājas par atklātību un godīgumu, tāpēc uzņēmuma mājas lapā atradīsiet visu nepieciešamo informāciju par kredītiem, atmaksas kārtību un juridiskajiem noteikumiem, kas regulē ātro kredītu jomu. Lai kļūtu par Viasms.lv klientu, Jums ir jābūt pastāvīgajam Latvijas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 70 gadiem, ar stabiliem ienākumiem un ar labu kredītvēsturi. Ja ātrais kredīts Jums ir pirmais, tad varēsiet to aizņemties bez komisijas maksas, bet savas priekšrocības ir arī tiem klientiem, kas aizņemas otro un trešo reizi – ar katru nākamo kredītu maksimālā aizdevuma summa palielinās.


Ātrais kredīts no Viasms.lv tiek piešķirts, pamatojoties uz pieteikuma. Pieteikumu ir iespējams noformēt uzņēmuma mājas lapā, kā arī izmantojot mobilo telefonu. Pēc tam, kad jau būsiet reģistrējies, varēsiet pieteikties kredītam ar vienas SMS palīdzību. Ja esat cilvēks, kam svarīga ir vizuāla uztvere, lietojiet Viasms.lv portālu, kur atrodas ļoti ērts un uzskatāms kredītu kalkulators. Tas paradīs grafiku ar atmaksas summu un termiņu, sniegs informāciju par komisijas maksu un atgādinās par ātrā kredīta ņemšanas noteikumiem. Neatkarīgi no tā, kādu pieteikuma veidu Jūs izmantosies, Viasms.lv pieņems lēmumu par ātrā kredīta piešķiršanu dažu minūšu laikā. Varat paļauties uz to, ka savas saistības Viasms.lv pilda vienmēr!