Staburags.lv ARHĪVS

Uzdāvini veselīgu skaistumu!

“Figura Line”

2015. gada 30. aprīlis 09:28

216
Uzdāvini veselīgu skaistumu!

10.maijā tiks atzīmēta Māmiņdiena – vēl viens iemesls iepriecināt sievietes, lai kas viņas būtu – māmiņas, vecmāmiņas vai krustmāmiņas. Masāžas studiju tīkls “Figura Line” zina, ka neatkarīgi no vecuma sievietes tiecas pēc veselīga skaistuma. Tāpēc “Figura Line” masāžas studija Aizkrauklē aicina uz limfas stimulācijas masāžām, kas uzlabo pašsajūtu, rada enerģijas pieplūdumu, uzlabo ādu un palīdz cīņā ar celulītu, kā arī ļauj iegūt slaidākas auguma aprises.

Tikai 3 dienas – stundu gara masāža pa 9 EUR!


Lai iepriecinātu gan esošās klientes, gan arī, lai iedrošinātu izmēģināt limfas stimulācijas masāžu tās, kuras vēl nekad nav bijušas uz to, divdesmit sešās “Figura Line” studijās visā Latvijā īpašs piedāvājums. Tikai 3 dienas – 7., 8. un 9. maijā 60 minūšu garā procedūra tikai 9 EUR!


Zvani uz “Figura Line” studiju Aizkrauklē un piesakies uz ērtāko laiku masāžas apmeklējumam!

Uzdāvini veselīgu skaistumu – dāvanu komplekti no “Figura Line”!

Masāžas studijas “Figura Line” ir parūpējušās par lieliskiem dāvanu komplektiem, kuri iepriecinās sievietes ne tikai Māmiņdienā, bet arī citos svētkos.


Pieejami seši dažādi lieliski komplekti, sākot no 20 EUR, kas iesaiņoti kā dāvanas! Tajos ietilpst gan 60 minūšu garās limfas stimulācijas masāžas, gan kāds no produktiem veselībai un skaistumam no īpašās “Figura Line” produktu sērijas:


  • Organismu attīrošās ārstniecības augu ekstraktus saturošās kapsulas

“Figura Line REFINE” kapsulas ir mūsdienu vienmēr aizņemtajam cilvēkam viena no ērtākajām un vienkāršākajām attīrīšanas metodēm. To sastāvā ir desmit dažādi ārstniecības augu ekstrakti, kas maigi, bet iedarbīgi attīra organismu, izvadot no tā toksīnus un šlakvielas.


  • Organismu attīrošā augu tēja

“Figura Line REFINE” tēja ir iedarbīgs ārstniecības augu maisījums maigai, bet iedarbīgai organisma attīrīšanai, lēni un nesteidzīgi izbaudot tējas aromātus.

Vairāk par “Figura Line REFINE” lasi : www.figuraline-shop.lv/par-refine/

Atgādinām – uztura bagātinātāji neaizstāj pilNvērtīgu un veselīgu uzturu!


  • Iedarbīgi pretcelulīta krēmi  ar dabīgajām eļļām

“Figura Line” pretcelulīta krēmi Nr.1 un Nr.2 ir sertificēti - to aktīvās komponentes ir organiskas. To sastāvā esošās dabīgās eļļas palīdz izvadīt šlakvielas, veicina asinsriti, padara ādu elastīgu, mitrina un baro to. Krēmam Nr.1 papildus pievienotas arī piecas ēteriskās eļļas, kas palīdz cīņai ar tā saucamo “cieto” celulītu.

Lieliska ideja dāvanai ir arī dāvanu kartes, kas iegādājamas ne tikai “Figura Line” studijās, bet arī internetveikalā www.figuraline-shop.lv


Esat gaidīti “Figura Line” masāžas studijā Aizkrauklē

Lāčplēša iela 6 (viesnīca “Pērse”), 2.stāvs

Tālrunis pierakstam: 257 03 525

www.figura-line.lv


Seko līdzi “Figura Line” aktivitātēm sociālajos tīklos www.facebook.com/FiguraLineLatvia un www.draugiem.lv/figura-line/