Staburags.lv ARHĪVS

Krustojuma “melnā diena” (papildināts)

Indulis Burka

2011. gada 10. aprīlis 13:08

19152
Krustojuma “melnā diena” (papildināts)

Šorīt Aizkraukles pagastā, šosejas Rīga—Daugavpils 86. kilometrā, ap pulksten 9.30 notika traģisks ceļu satiksmes nelaimes gadījums, kurā gāja bojā vieglās automašīnas vadītājs. Ap pulksten 15 tajā pašā vietā notika divu kravas automašīnu sadursme.

Aizkraukles policijas iecirknī „Staburags” uzzināja, ka, šosejas Rīga—Daugavpils un autoceļa Bauska—Aizkraukle krustojumā, redzot, ka Mercedes Benz markas automašīna, kas tuvojās no labās puses pa šoseju vēl tālu, iebrauca kāda vieglā automašīna un uzsāka ieskrējienu. Diemžēl Mercedes Benz automašīna ievērojami pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu, nepaspēja pārkārtoties apdzīšanai un aizķēra uz šosejas izbraukušo transportlīdzekli.
Pēc sadursmes Mercedes Benz automašīna šķērsoja pretējo braukšanas joslu un ietriecās bērzā. Automašīnas vadītājs mira notikuma vietā, bet pasažieris ar smagām traumām nogādāts Jēkabpils slimnīcā.   
Savukārt pēcpusdienā kravas automašīnas vadītājs no šosejas nogriezās pa kreisi, bet aiz viņa braucošās kravas automašīnas vadītājs “aizsapņojās” un ietriecās priekšā braucošajā automašīnā. Cietušais vadītājs nogādāts slimnīcā. Šajā vietā satiksme ir ierobežota un to regulē policisti.