Staburags.lv ARHĪVS

Neatstāj kārotos pirkumus uz vēlāku laiku – izmanto Vivus.lv kredītus

vivus.lv

2015. gada 30. aprīlis 00:01

52
Neatstāj kārotos pirkumus uz vēlāku laiku – izmanto Vivus.lv kredītus

Vasara nebūt vairs nav aiz kalniem, tāpēc negaidīti prātā iezogas jautājums par vasaras pasākumiem, festivāliem un koncertiem. Zināms, ka biļetes uz tiem var iegādāties jau tagad. Un labi vien ir — jo ātrāk biļete uz kāroto pasākumu būs iegādāta, jo ātrāk būs miers un pārliecība par vasaras plāniem. Ja šobrīd ir sajūta, ka lielai daļai biļešu naudas tomēr nepietiek, tad nepavisam nevajag atmest ar roku, bet gan atcerēties par kādu lielisku risinājumu, kas ir ātrie kredīti internetā.

Ātrie kredīti internetā pie vivus.lv būs īstā vieta, kur vērsties, ja vēlies iegādāties ko jau sen kārotu. Piemēram, ja jau tagad zini, ka vasarā plāno doties uz Positivus festivālu, taču apzinies, ka vasarā ar visiem tēriņiem tam naudas varētu nepietikt, tad ātrie kredīti ir īstajā vietā. Vivus.lv nāk saviem klientiem pretī ar ļoti draudzīgiem aizņemšanās noteikumiem. Piemēram, ātrie kredīti pie vivus.lv ir pieejami dažādās summās. Tas nozīmē, ka varēsi aizņemties tieši tik lielu summu, cik tev nepieciešams. Ja vajadzēs aizņemties 50 eiro, tad tā arī varēsi darīt, savukārt, ja vajadzēs naudu jau lielākam pirkumam, tad pie vivus.lv vari aizņemties par līdz 1500 eiro.

Arī atdošanas noteikumi pie vivus.lv ir ļoti pretimnākoši. Atdot jebkuras summas kredītu tu vari no 1 līdz pat 24 mēnešu ilgā laika posmā. Jebkurā brīdī būs iespējams arī pagarināt atdošanas termiņu, ja izrādīsies, ka attiecīgajā laika posmā naudiņu atdot neizdodas. Termiņa pagarināšana ir pavisam vienkārša, jo ātrie kredīti tiek noformēti internetā, līdz ar to arī pagarināšana notiek internetā. Termiņa pagarināšana, tāpat kā paša kredīta paņemšana, aizņem vien pāris minūtes.

Tāpat arī jāuzteic vivus.lv pieņemamie noteikumi par to, kurš var paņemt kredītu. Ātrie kredīti internetā ir pieejami jebkuram Latvijas Republikas pilsonim, kurš ir vecumā no 20 līdz pat 75 gadiem, kas nozīmē, ka ātro kredītu noformēt varēsi teju jebkurā vecumā, kad šāda naudas aizņemšanās ir aktuāla. Ja vēl neesi izmēģinājis šo iespēju, tad pasteidzies, lai nepalaistu garām kādu kārotu pirkumu, kam nepieciešama nauda.