Staburags.lv ARHĪVS

Līdz biznesa attīstībai viens klikšķis

HORTUS

2015. gada 28. aprīlis 00:07

25
Līdz biznesa attīstībai viens klikšķis

Mūsdienās lielākā problēma, ar kuru nākas saskarties uzņēmējiem, ir ERP sistēmas augstās izmaksas – IT infrastruktūras iegāde, ERP licences iegāde, ikgadējo atjauninājumu izmaksas un ieviešanas izmaksas. Lai atvieglotu maziem un vidējiem uzņēmumiem rūpes par ERP sistēmas iegādi, HORTUS Digital piedāvā Microsoft Dynamics NAV 2015 QuickStart biznesa resursu pārvaldības sistēmu kā nomātu pakalpojumu. Pateicoties HORTUS Digital izstrādātajai metodei QuickStart, Microsoft Dynamics NAV 2015 ir ātri ieviešams un vienkārši lietojams. QuickStart metodoloģija, kas ir vienīgā Baltijā, ļauj klientam ietaupīt līdz pat 80% no ieviešanas izmaksām. Lai padarītu sistēmu ērtāk lietojamu, ir izstrādāti gatavi nozaru risinājumi - pakalpojumu sniedzējiem, mazumtirdzniecībai, vairumtirdzniecībai, ražošanai un grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzējiem.


Microsoft Dynamics NAV 2015 QuickStart nozaru risinājumi tiek piedāvāti nomātu IT servisu veidā, kurus apmaksā atbilstoši faktiskajam patēriņam. Gluži kā gāzi, elektrību vai ūdeni. Tas nozīmē, ka uzņēmumam nav nepieciešama IT infrastruktūra, ne arī specifiskas zināšanas, lai uzturētu sistēmu. Sistēma atrodas mākonī, tādējādi jebkurā laikā, no jebkuras iekārtas un vietas pasaulē to var ērti lietot.


Ikmēneša izmaksas ir proporcionālas sistēmas lietotāju skaitam - sistēmai var pievienot jaunus lietotājus un nepieciešamības gadījumā atvienot. Lietojot nomātus servisus, nav jādomā par versiju un tehnoloģiju atjaunošanas izmaksām.


Lai palīdzētu uzņēmumiem ātrāk pacelties spārnos ar ērti lietojamu biznesa risinājumu komplektu, piedāvājam unikālu iespēju “Ērglis” - 12 daļās sadalītu ieviešanas ikmēneša maksājumu bez procentiem, noslēdzot abonēšanas līgumu uz gadu. Piedāvājums spēkā līdz 2015.gada 30.jūnijam. Īpaši izdevīgs uzsākot biznesu, atjaunojot/modernizējot IT infrastruktūru vai uzņēmumam attīstoties.


Būtiski atzīmēt, ka nozaru risinājumi ir noderīgi ne tikai uzņēmumiem, kas vēlas uzsākt darbu ar ERP sistēmu, bet tā bieži vien ir visizdevīgākā alternatīva iepriekšējo Microsoft Dynamics NAV versiju maiņai uz jaunāku, ja uzņēmumam nav aktīva versiju atjaunināšanas plāna. Liela daļa funkciju, kas šobrīd jau ir Microsoft Dynamics NAV standarta funkcionalitāte, agrāk tika papildus programmēta konkrētam klientam. Šādu modifikāciju pārnešana uz jaunāku versiju nav lietderīga, jo ir laikietilpīga un sadārdzina projektu. 


Laba ziņa arī Apple un Google produktu lietotājiem. Microsoft Dynamics NAV 2015 QuickStart, var lietot ne tikai uz Windows iekārtām, bet arī uz iPAD un Android planšetdatoriem.


Vairāk par Microsoft Dynamics NAV 2015 risinājumiem uzzini QuickStart.lv - http://ow.ly/LPKjk


Piesakies bezmaksas izmēģinājuma versijai un saņem 1h on - line konsultāciju no HORTUS Digital Microsoft Dynamics NAV konsultanta - http://ow.ly/LPKAu