Staburags.lv ARHĪVS

Nodod 200 kg lūžņu, saņem naudu un laimē!

tolmets.lv

2015. gada 9. aprīlis 00:08

131
Nodod 200 kg lūžņu, saņem naudu un laimē!

Kā zināms, metāllūžņu otrreizēja pārstrāde ir viens no svarīgākajiem vides aizsardzības un dabas resursu saglabāšanas veidiem. Tieši tādēļ, turpinot labi iesāktu tradīciju, arī šajā pavasarī Latvijā vadošais metāllūžņu pārstrādes uzņēmums TOLMETS aizsāk gandrīz 5 mēnešus ilgu akciju Nodod lūžņus un laimē auto vai piekabi!, lai mudinātu Latvijas iedzīvotājus aktīvi atbrīvoties no nevajadzīgiem lūžņiem, nododot tos otrreizējai pārstrādei. Par to tiek nodrošināta ne vien laba samaksa, bet arī lieliska iespēja piedalīties loterijā, kurā iespējams laimēt vērtīgas balvas – jaunu automašīnu vai kādu no 4 vieglās automašīnas piekabēm.

Piedalīties akcijā tiek aicinātas gan pilngadību sasniegušas fiziskas personas, gan uzņēmumi. Viss, kas jādara, lai pretendētu uz kādu no akcijas balvām – no 2015. gada 23. marta līdz 6. septembrim jānodod vismaz 200 kg lūžņu kādā no TOLMETS sadarbības partneru metāllūžņu pieņemšanas laukumiem, kas atrodami visā Latvijā (šo laukumu saraksts pieejams akcijas mājas lapā), jāsaglabā p/n akts vai preču pavadzīme-rēķins, kas apliecina šo darījumu, un jāreģistrējas loterijai, kas vienkārši izdarāms akcijas mājas lapā tolmets.lv/akcija.

Balvu fonds: 1 vieglā automašīna Škoda New Fabia Active un 4 vieglās automašīnas piekabes Respo.

Loterijas uzvarētāji tiks noskaidroti kopumā 5 izlozēs. Pirmās piekabes izloze gaidāma 5. maijā, savukārt galvenā balva – automašīna Škoda New Fabia Active – tiks izlozēta 7. septembrī.

Akcijas noteikumi, laukumu saraksts un reģistrēšanās loterijai: tolmets.lv/akcija. Loterijas atļaujas numurs: 3716. Papildu informāciju var saņemt, zvanot uz bezmaksas tālruni 80000013.