Staburags.lv ARHĪVS

Aleksandrs Kušlis lūdz Jūsu palīdzību!

varonis.lv

2015. gada 18. marts 00:00

217
Aleksandrs Kušlis lūdz Jūsu palīdzību!

Aleksandrs ir neparasts bērns. Neskatoties uz bīstamajām slimībām, kuras viņam ir atklātas jau kopš dzimšanas, viņš visiem spēkiem cīnās par savu dzīvību. Ar viņu kopā ir arī viņa ģimene un visi, pie kā šī ģimene ir vērsusies ar lūgumu palīdzēt zēnam dzīvot laimīgu un veselu dzīvi. Bet, lai viņam būtu šī iespēja uz veselības uzlabošanu, zēnam ir vajadzīgi regulāri rehabilitācijas kursi. Drīzumā pienāks laiks jauna rehabilitācijas kursa iziešanai, kas maksā 3000 eiro. Un ja neizdosies savākt šo summu, tad visi pūliņi būs bijuši veltīgi.

Aleksandra liktenis nav bijis viegls jau kopš dzimšanas: viņš piedzima divus mēnešus pirms termiņa, māmiņai dzemdības ir bijušas ļoti smagas. Turklāt ārsti noteica arī šausminošu diagnozi: bērnu cerebrālā trieka. Šim bērniņam ir tikusi smaga dzīves nasta. Ģimene nekavējoties sāka cīņu par viņa veselību.

Regulāras konsultācijas ar ārstiem, nodarbības ar speciālistiem un rehabilitācijas kursi ir bijuši ārkārtīgi lietderīgi: atšķirībā no daudziem bērniem ar šo slimību, Aleksandrs nav nolemts sēdēšanai invalīdu ratiņos. Gluži pretēji: tagad viņš jau prot pārvietoties pa dzīvokli, ja kāds piepalīdz, un viņš prot stabili sēdēt uz krēsla, pamazām uzlabojas viņā domāšana un komunikācijas prasmes.

Radinieki aktīvi palīdz Aleksandram attīstīties. Diemžēl zēna mammai arī nav bijis viegls liktenis: viņa ir redzes invalīde un cieš no cukura diabēta. Tāpēc galvenās rūpes par Aleksandru ir uzņēmusies vecmāmiņa. Viņa māca mazdēlam lasīt, un viņš pats atkārtodams vienkāršos fiziskos vingrojumus jau ir manāmi uzlabojis muskuļu darbību. Zēns ir apbrīna vērts: viņš cīnās par savu dzīvību un veselību visiem spēkiem, un visi apkārtējie arī nežēlo spēkus palīdzot viņam, atbalstot un vēlot panākumus.

Aleksandrs ar nepacietību gaida nākamo rehabilitācijas kursu, jo tā ir iespēja izkļūt no dzīvokļa četrām sienām, kurās viņš ir spiests pavadīt visu gadu. Viņam tā ir ne tikai iespēja uzlabot veselības stāvokli un funkcionālās spējas, bet arī iespēja iegūt jaunus draugus, kuri ir vajadzīgi ikvienam cilvēkam. Ārsti iesaka šādus rehabilitācijas kursus iziet vismaz divas reizes gadā, un pēc katra no tiem padara Aleksandra un viņa ģimenes dzīvi laimīgāku.

Mēs ceram, ka Jūs nebūsiet vienaldzīgi un pievienosities viņiem, kļūsiet par tiem, kurus Aleksandrs rehabilitāciju veiksmīgo panākumu rezultātā nosauks par saviem draugiem, sirsnīgi pateicoties par viņa izglābšanu.

Vairāk informācijas par Aleksandru Kušli var izlasīt te:
http://labdaris.lv/lv/funds/view/122

Ziedojumu tālruņi: 90006881 (maksa par zvanu - 1.42 EUR) un 90006771 (maksa par zvanu - 7.11 EUR).


Jūs varat ziedot arī citu summu uz kādu no zemāk norādītajiem kontiem, ierakstot maksājuma mērķī

“Veselības fonds: Aleksandrs Kušlis”.

Rekvizīti:

Nosaukums: Biedrība "Latvijas Labdaru Asociācija Labdaris.lv"

Reg. Nr: 40008173130

Jur. adrese: Akadēmijas laukums 1- 1011, Rīga, LV-1050

 

-SWEDBANK- Swift: HABALV22

LV43HABA0551037990069

-CITADELE- Swift: PARXLV22

LV79PARX0016130480002

 

Paypal: paypal@labdaris.lv

labdaris@labdaris.lv

(+371) 27031058