Staburags.lv ARHĪVS

Ātrais kredīts – lieliska iespēja ikvienā situācijā

Rihards Gruduls

2015. gada 12. marts 00:03

110
Ātrais kredīts – lieliska iespēja ikvienā situācijā

Esam pieraduši, ka kredītu formalitāšu kārtošana aizņem visu dienu, bet pēkšņās finansiālas grūtības ir jārisina pēc iespējas ātrāk. Mūsdienās praktiskākais risinājums ir ātrais kredīts. Nebūs vajadzīgi galvojumi vai ķīlas – ātrais kredīts ir nokārtojams internetā. Nepieciešams mobilais telefons un bankas konts kādā no Latvijas bankām.

VIA sms ātrais kredīts tiek piešķirts 20 līdz 70 gadus veciem Latvijā dzīvojošiem aizņēmējiem ar pozitīvu kredītsaistību vēsturi. Vienlaicīgi aizņēmējs var saņemt vienu VIA sms kredītu, bet aizņēmējam var būt arī citas kredītsaistības. Nav ieteicams vienas kredītsaistības dzēst ar citu kredītu, bet gan piešķirto summu izmantot patiešām steidzamu un svarīgu problēmu risināšanai.

VIA sms piedāvā divu veidu kredītus: aizdevumu līdz algai ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām un naudas kredītu ar atmaksas termiņu līdz 12 mēnešiem. Aizdevums līdz algai būs izdevīgs risinājums negaidītu finansiālu problēmu risināšanai. Pirmā aizdevuma summa līdz 200 euro. Par pirmo aizņēmumu nav jāmaksā komisijas procenti. Otrajā reizē aizņēmējs var saņemt jau 300 euro, bet trešajā jau visus 500 euro. Klāt jārēķina komisijas maksa par kredīta izsniegšanu. Ja naudu nav iespēja atgriezt noteiktajā termiņā, var pieteikt pagarinājumu uz 7, 14 un 30 dienām, maksājot par pagarināšanu.

Naudas kredītā būs iespējams saņemt naudas summu līdz pat 1500 euro. Atmaksas termiņš līdz 12 mēnešiem. Naudas kredīts ir atbilstošs risinājums, ja ir nepieciešama papildus nauda, piemēram, dzīvokļa remontam. Piemēram, aizņemoties 1500 euro ar atmaksas termiņu 6 mēneši, ikmēneša maksājums sastādīs 322.51 euro, bet atmaksājot summu 12 mēnešos, mēnesī būs jāmaksā 193 euro.

VIA sms kredītam var reģistrēties uzņēmuma mājas lapā viasms.lv - kalkulatorā jāatzīmē vēlamā summa un atdošanas termiņš, tad jāspiež poga – saņemt naudu. Sekojot norādēm, jāaizpilda vajadzīgie laukumi. VIA sms kredīts jums atsūtīs sms ar profila reģistrācijas kodu. Reģistrācija būs pabeigta, aizņēmējs saņems īsziņu, kas apstiprinās kredīta pieprasījumu, pēc pāris desmit minūtēm naudu ienāks aizņēmēja kontā.

Mājas lapā  būs iespēja izpētīt atmaksas grafiku, procentus un līguma nosacījumus.  Ātri un izdevīgi – šie uzdevumi ir atrisināmi ar ātrā kredīta palīdzību!