Staburags.lv ARHĪVS

Ātrais aizdevums – atbilde daudzām vajadzībām

AR4ERS SIA

2015. gada 10. marts 00:02

42
Ātrais aizdevums – atbilde daudzām vajadzībām

Mūsdienu straujais dzīves ritms arvien biežāk prasa arī tūlītējus risinājumus negaidītām situācijām. Saplīst automašīna vai nepieciešams datora remonts – šajās un vēl dažādās citas situācijās, kā zināms, risinājumu atlikt nevar. Ko darīt, ja vajadzīgi neplānoti naudas līdzekļi, bet to vienkārši nav? Protams, jāmeklē iespēja aizņemties. Un šajā ziņā ikvienam ir vairāki varianti – piemēram, radinieki, draugi, banka, lombards vai nebanku aizdevēji.

Ja pie draugiem un radiniekiem aizņemties nav vēlmes vai iespējas, bet banku un lombardu piedāvātie aizdevumi šķiet pārāk sarežģīti un neatbilstoši situācijai, vēl pastāv arī iespēja izmantot nebanku kredītdevēju piedāvājumu – ātros aizdevumus.

Ātrie aizdevumi ideāli piemēroti situācijām, kad steidzami nepieciešama salīdzinoši neliela naudas summa. Tie ir pieejami praktiski jebkurā diennakts laikā, arī brīvdienās un svētku laikā, turklāt – tas noformējams un saņemams pavisam īsā laika brīdī.

Ja runa ir par pieejamām naudas summām, pie dažādiem aizdevējiem tās ir atšķirīgas. Izvēloties piemērotāko aizdevēju, maksimālā aizdevuma summa noteikti būs vērā ņemams faktors. Svarīgi arī atcerēties, ka pirmajā aizņemšanās reizē jaunajam klientam tiek izsniegtas mazākas naudas summas, bet, sākot ar nākamo aizņemšanās reizi, tās tiek palielinātas. Savukārt maksimālie atmaksas termiņi gan ir līdzīgi – parasti tas ir 30 dienas. 

Ātrie kredīti piesakāmi internetā, turklāt – bez lieku formalitāšu kārtošanas. Lai saņemtu aizdevumu, nav vajadzīga ne ķīla, ne galvojums, ne arī kādas izziņas no darba vietas, līdz ar to šis noteikti ir ātrākais risinājums neparedzētās situācijās. Nav jātērē laiks kredītiestāžu rindās, nav jāsniedz paskaidrojumi, kādēļ aizdevums vajadzīgs un nav jāmeklē ķīla vai galvotājs. Nepieciešams tikai veikt dažas vienkāršas darbības datorā (vai telefonā) un jau pēc dažām minūtēm prasītā naudas summa tiek pārskaitīta uz norādīto bankas kontu.

Pirms aizdevuma ņemšanas būtiski iepazīties ar vairāku aizdevēju piedāvājumiem un to izvirzītajiem noteikumiem. Piemēram, katrs aizdevējs noteicis vecuma ierobežojumu kredīta saņemšanai – visbiežāk tas ir no 20 līdz 75 gadiem. Tāpat jāpievērš uzmanība noteiktajām procentu likmēm, jau pieminētajām aizdevuma summām, atmaksas termiņiem un citiem līguma nosacījumiem. Svarīgi nepalaist garām arī kādus īpašus piedāvājumus – piemēram, daudzi aizdevēji piedāvā iespēju pirmo kredītu saņemt bez procentu maksas, to noteikti vajag izmantot.

Ātrie aizdevumi (http://www.dabbler.lv) – atbilde neparedzētās situācijās. Tomēr atceries, ka ikviens aizdevums ir atbildība, tādēļ aizņemies tikai tad, ja esi pārliecināts, ka varēsi aizdevumu atmaksāt.