Staburags.lv ARHĪVS

Portatīvie datori visām vajadzībām – 220.lv

Rihards Gruduls

2015. gada 19. februāris 06:43

132
Portatīvie datori visām vajadzībām – 220.lv

Portatīvo datoru pielietojums ir ļoti praktisks. Tie ir parocīgi studiju darbam bibliotēkā, kā arī ērti līdzņemšanai ceļojumā. Iespējams, portatīvais būs vajadzīgs vecmammas skype sarunām vai mazajai meitai spēlītēm – lai kāds būtu iemesls, savu datoru atrodi interneta veikalā 220.lv!

Populārākajā Latvijas interneta veikalā 220.lv ir atrodama daudzveidīga datortehnika, tostarp arī portatīvie datori un tiem vajadzīgie aksesuāri. Ja zināms konkrēts modelis, tad atliek nosaukumu ievadīt 220.lv meklētājā. Ja vēlies izskatīt dažādas iespējas, tad lapas kreisajā pusē jāsameklē sadaļu datortehnika.

Atlasi piedāvājumu pēc cenu robežas. 220.lv piedāvā portatīvos datorus jau no 260 EUR. Atzīmē atbilstošo datora tipu – vai tas būs vajadzīgs biznesam, vai tiks izmantots spēļu spēlēšanai? Izvēlies portatīvo pēc preču zīmes – pieejami kā Apple, tā Samsung, HP, DELL un citu ražotāju portatīvie datori.  Klientu ērtībai atsevišķi ir izdalīta arī specifika – datora displeja veids, izšķirtspēja, operatīvā atmiņa un pat krāsa.
Atrod sen meklēto portatīvo un pasūti pirkumu! Dažiem portatīvajiem datoriem jau komplektā nāk soma. 220.lv regulāri veido akcijas preču izlases, piemērojot līdz pat 70 procentiem lielas atlaides!

Interneta veikalā var iepirkties nereģistrējoties, taču reģistrētajiem lietotājiem būs vairāk priekšrocības. Pirms izvēlies apmaksas veidu, pārbaudi portatīvā aprakstu un garantijas termiņu. Neskaidrus jautājumus – telefoniski un e-pasta veidā visu diennakti palīdzēs atrisināt 220.lv klientu centrs.

220.lv pasūtīto var apmaksāt piecos veidos – skaidrā naudā, ar bankas karti, internetbankā vai noformējot līzingu. Klientiem pieejams Lateko, Uno un Incredit Group līzings. Pasūtīto preci var saņemt bez maksas 220.lv klientu centrā Rīgā, Ģertrūdes ielā 94a. Var arī izvēlēties kurjera pakalpojumus vai saņemt preci Omniva pakomātos. Pasūtījums tiek piegādāts trīs dienu laikā. Februārī kurjers uz norādīto adresi smagos pasūtījumu visā Latvijā piegādās par īpaši izdevīgu cenu - tikai par 6.41 EUR. Ietaupi laiku un iepērcies internetā!