Staburags.lv ARHĪVS

Ātrs risinājums negaidītās dzīves situācijās

Rihards Gruduls

2015. gada 17. februāris 17:57

89
Ātrs risinājums negaidītās dzīves situācijās

Īstermiņa aizdevumi jeb ātrie kredīti ir paredzēti nelielu finansiālu problēmu risināšanai. Ātrais kredīts ir arī ērtākais no visiem naudas aizņemšanās veidiem, jo to var pieteikt internetā vai ar mobilā tālruņa palīdzību. Lai saņemtu kredītu, nav nepieciešams galvotājs, dokumenti un ķīla. Ātrums un ērts kredīta pieteikšanas veids ir divas galvenās priekšrocības, saņemot ātro naudas aizdevumu.

Daudzi cilvēki parasti domā – ņemt vai neņemt? Tomēr, izvēloties uzticamu naudas aizdevēju, kas piedāvā atklātus līguma nosacījumus un izdevīgas procentu likmes, ātrie kredīti var kļūt par labu risinājumu tādās situācijās, kad nauda ir nepieciešama pēc iespējas ātrāk. Šeit būtu nepieciešams salīdzināt vairāku kredītdevēju piedāvājumus un izvēlēties vislabāko un Tavām prasībām visatbilstošāko naudas aizdevēju.

Naudas aizdevējs ViaSMS ir viens no atzītākajiem un populārākajiem kredītdevējiem Latvijā. Izvēloties aizdevumu no ViaSMS, kredīta saņēmējs iegūst vairākas būtiskas priekšrocības. Pirmkārt, pirmais aizdevums ir pilnīgi bez maksas, proti, nevajadzēs maksāt par tā izmantošanu. Otrkārt, kredīta saņēmējs var izmantot arī sms kredītu, kas paredz kredīta pieteikšanu ar vienas īsziņas palīdzību, – ir tikai jānosūta SMS ar vēlamo naudas summu uz naudas aizdevēja norādīto tālruņa numuru.
Gadījumā, ja rodas kādas grūtības ar aizdevuma atmaksu, ViaSMS piedāvā kredīta saņēmējam izdevīgu pakalpojumu – atmaksas termiņa pagarināšanu uz 7, 14 vai 30 dienām. Arī pieteikt aizdevumu ir vienkāršāk par vienkāršu! Jaunajiem klientiem – ātra reģistrācija ViaSMS mājas lapā, izveidojot savu lietotāja profilu. Pēc tam visi reģistrētie klienti var pieteikt kredītu, nosūtot pieteikumu no sava profila internetā vai mobilā tālruņa.

Pieprasījuma apstrāde notiek maksimāli ātri. Pēc naudas saņēmēja kredītvēstures un maksātspējas izvērtēšanas ātrie kredīti tiek pārskaitīti uz reģistrēšanās laikā norādīto bankas kontu vien 15 minūšu laikā!

Ja Tev pietrūkst naudas līdz algai vai nauda ir nepieciešama nekavējoties kādu ļoti svarīgu izdevumu segšanai, tad ātrie kredīti no ViaSMS palīdzēs Tev nelielu finansiālu problēmu gadījumā. Piesaki kredītu un pārliecinies, ka saņemt naudu dažādās dzīves situācijās ir ātri un ērti. Internets vai mobilais tālrunis un konts kādā no Latvijas bankām – tas ir viss, kas nepieciešams, lai nauda veiksmīgi nonāktu Tavā rīcībā!