Sestdienas vakariņām: Ceptu biešu zupa ar fenheli

Gardām sestdienas vakariņām laikraksts Diena iesaka ceptu biešu zupu ar fenheli.
Sastāvdaļas: 1 kg biešu, 1 fenhelis,
4 ēd. kar. olīveļļas, 1/2 tējkar. kaltēta timiāna, sāls,
malti melnie pipari, 1 liels sīpols, 2 ķiploka...
Kategorijas
- Reklāmraksti
- Afiša
- Balles
- Izstādes
- Koncerti
- Teātris
- Citi pasākumi
- Sporta pasākumi
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Veselība
- Vaļasprieks
- Lietotāju raksti
- Latvijā un pasaulē
- Dzīve laukos
- Izglītība
- Operatīvie dienesti
- Novadu ziņas
- Aizkraukles novadā
- Jaunjelgavas novadā
- Kokneses novadā
- Neretas novada
- Pļaviņu novada
- Skrīveru novadā
- Vecumnieku novadā
- Viesītes novadā
- Sports
- Viedokļi/Komentāri
- Statiskas lapas
- Pazudis/atrasts
- Abonēšana
- "Staburaga" projektu raksti
- Kultūra