Fantastiska piedeva ceptai gaļai: Granātābola un valriekstu relišs

Granātābola un valriekstu relišs
Sastāvdaļas: 1 neliels granātābols, 60 g izlobītu valriekstu,
sauja svaigu selerijas lapu, šķipsna svaigu pētersīļu, rīvēta
miziņa no viena apelsīna, 3 ēdamkarotes olīveļļas, 1 ēdamkarote
svaigi...
Kategorijas
- Reklāmraksti
- Afiša
- Balles
- Izstādes
- Koncerti
- Teātris
- Citi pasākumi
- Sporta pasākumi
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Veselība
- Vaļasprieks
- Lietotāju raksti
- Latvijā un pasaulē
- Dzīve laukos
- Izglītība
- Operatīvie dienesti
- Novadu ziņas
- Aizkraukles novadā
- Jaunjelgavas novadā
- Kokneses novadā
- Neretas novada
- Pļaviņu novada
- Skrīveru novadā
- Vecumnieku novadā
- Viesītes novadā
- Sports
- Viedokļi/Komentāri
- Statiskas lapas
- Pazudis/atrasts
- Abonēšana
- "Staburaga" projektu raksti
- Kultūra