Staburags.lv ARHĪVS

Pirmais kredīts bez procentu maksas novembrī

Sms kredīti

2014. gada 20. novembris 09:19

93
Pirmais kredīts bez procentu maksas novembrī

Steidzami nepieciešami līdzekļi, lai iegādātos kādu preci vai pakalpojumu? Varbūt vēlies iegādāties kādu akcijas preci vai pietrūkst naudas līdz nākošajai algas dienai? Ja Tev ir stabili ikmēneša ienākumi, esi pilngadīgs Latvijas Republikas iedzīvotājs, bez nenokārtotām parādsaistībām citās kompānijās – izmanto ātro kredītu piedāvājumus un aizņemies sev nepieciešamos līdzekļus. 

Svarīgi minēt, ka vairums kompāniju jaunajiem klientiem (no 1.aizņemšanās reizes) piedāvā aizņemties vēlamo naudas summu bez procentu maksas. Tas ir īpaši izdevīgi, jo pēc aizdevuma termiņa beigām būs jāatmaksā tikai aizdevuma pamatsumma, piemēram, aizņemoties 75 eiro ar atmaksas laiku 1mēnesis – pēc termiņa beigām būs jāatmaksā tikai 75 eiro, nekas vairāk. Jāatzīmē, ja aizdevums Tev būs nepieciešams atkārtoti – rēķinies, ka būs papildus jāmaksā noteikta procentu maksa. 

Īpašais piedāvājums no jaunās ātro kredītu kompānijas Ondo.lv tikai jaunajiem klientiem – 

Aizņemoties 100 €, atmaksas laiks 30 dienas. Nevajadzēs maksāt komisijas maksu un kopējā summa aizdevuma atmaksas summa 100 eiro. Tas ir viegli, saprotami un izdevīgi ikvienam, kuram steidzami nepieciešami papildus līdzekļi. Izvēlies summu un atmaksas termiņu pats!

Ātrie bezprocentu aizdevumi – izdevīgi finanšu risinājumi ikvienam

Toties jau esošajiem klientiem nereti tiek piedāvāti dažādi īpaši piedāvājumi un akcijas, ko ir vērts izmantot, lai ātro kredītu aizņemšanās internetā būtu vēl izdevīgāka. 

Tieši pašlaik kompānija CreditOn gan jaunajiem, gan jau esošajiem klientiem piedāvā dažādas akcijas - 

  • Vēl izdevīgākus nosacījumus 1. kredītam - aizņemies uz termiņu līdz pat 40 dienām un atmaksā tikai tik, cik aizņēmies;
  • Lojalitātes programma esošiem klientiem - iespēja saņemt atlaidi kredīta komisijas maksai līdz 30%. Ja noformēsi kredītu savā dzimšanas dienā – CreditOn piešķirs Tev atlaidi komisijas maksai līdz 50%!

Ātrais bezprocentu kredīts internetā ir daudz ātrāks un ērtāks nekā banku piedāvātie aizdevumi, jo ir pieejams bez liekām formalitātēm, ātri un ērti, visbiežāk 1 dienas laikā un turklāt – bez procentu maksas, ar ko jārēķinās banku kredītu debitoriem. 

Ātrie kredīti internetā pozitīvas atbildes gadījumā tiek izsniegti 10 – 15 minūšu laikā no aizdevuma pieteikuma brīža. Ņem vērā, ja aizdevumam pieteikties pēc kompānijas darba laika - aizdevuma pieteikums tiks izvērtēts nākamās darba dienas rītā. 

Lai cik arī vilinoši nebūtu ātro kredītu piedāvājumi, vienmēr pirms aizņemies īpašu vērību pievērs aizdevuma līguma noteikumiem. Un aizņemies kredītu tikai tad, ja patiešām atbilsti pilnībā visiem aizdevuma līguma punktiem. Ļoti daudzi aizņemas nepārdomāti un tieši tāpēc daudziem bieži vien rodas parādsaistības un tiek sabojāta kredītvēsture. Lai Tev nebūtu jāpiedzīvo šādas nepatikšanas – aizņemies ar atbildību un tikai tad, kad tas ir nepieciešams. Ātrie aizdevumi internetā būs labi palīgi nepieciešamības gadījumā, tomēr aizņemies saprātīgi un atbildīgi– tikai tik, cik Tev nepieciešams.