Staburags.lv ARHĪVS

Skrīveros 15. novembrī notiks “Latvijas nūjošanas kausa” noslēdzošais posms

Skrīveros 15. novembrī notiks “Latvijas nūjošanas kausa” noslēdzošais posms

Latvijas Tautas sporta asociācija aicina piedalīties “Latvijas nūjošanas kausa” sestajā jeb noslēdzošajā posmā, kas notiks 15. novembrī plkst. 12 Skrīveru dendroloģiskajā parkā. Aicināts piedalīties ikviens interesents, kas vēlas pavadīt aktīvu dienu un uzlabot savu veselību!  

Nūjošanas distance, tāpat kā visos posmos, būs 10 km. Pasākumā varēs arī apgūt nūjošanas tehniku un veikt 5 km distanci bez laika kontroles. Tā kā šis būs šī gada noslēdzošais posms, tad pēc distances veikšanas tiks apbalvoti uzvarētāji kopvērtējumā, balvas saņems arī visu sešu posmu dalībnieki.

Programma:

10.30 — 11.30 — reģistrācija un numuru saņemšana,
12. — starts 10 km distancē,
12.10 — nūjošanas tehnikas apmācība, 5 km pārgājiens bez laika kontroles,
14.30 — loterija visiem dalībniekiem,
15 — apbalvošana.

Dalība sacensībās ir bez maksas.

“Latvijas nūjošanas kauss” tiek organizēts, lai popularizētu nūjošanas aktivitāti fiziskās un garīgās veselības saglabāšanai un uzlabošanai, kā arī panākumu gūšanai sporta sacensībās. Pateicoties nūjošanas pasākumiem, nūjošanas popularitāte Latvijā arvien aug, nūjotāju skaits ir jau ap 30 000.

Sacensības notiek sešos posmos. 1. posms notika 1. maijā Rīgā, Mežaparkā, 2. posms — 7. jūnijā Liepājā, 3. posms — 9. augustā Preiļos, 5. posms — 4. oktobrī Rīgā, Vakarbuļļu pludmalē.

“Latvijas nūjošanas kauss” tiks organizēts arī nākamajā gadā, jau tagad vairākas pašvaldības ir izteikušas vēlmi organizēt kādu no posmiem savā pilsētā.

“Latvijas nūjošanas kausu” organizē Latvijas Tautas sporta asociācija, atbalsta “LDz Apsardze”, Latvijas Sporta federāciju padome.

Pieteikšanās un papildu informācija — www.sportsvisiem.lv.