Staburags.lv ARHĪVS

Zādzības Mazzalvē, Pļaviņās, Zalvē, Jaunjelgavā, Aiviekstē un Koknesē

www.staburags.lv

2014. gada 3. novembris 16:39

737
Zādzības Mazzalvē, Pļaviņās, Zalvē, Jaunjelgavā, Aiviekstē un Koknesē

Izsit logu un apzog
Mazzalves pagastā, izsitot logu, iekļūts mājā un nozagts elektrozāģis, benzīna trimmeris un rokas urbjmašīna 192 eiro vērtībā. Pļaviņās, Odzienas ielā, izsitot logu, iekļūts veikalā un nozagti alkoholiskie dzērieni un dažādas pārtikas preces. Zalves pagastā izsista veikala vitrīna, kā arī no konteinera pie veikala nozagti četri uzpildīti gāzes baloni. Jaunjelgavā, Jēkaba ielā, no garāžas nozagti divi Jonsered RS51 krūmgrieži, Bosh darba galdi — ripzāģi, melnas krāsas velosipēds “Rockmashine”. Koknesē, Parka ielā, nozagti dažādi būvmateriāli. Aiviekstes pagastā nozagta 40 litru tilpuma alumīnija kanna. Kokneses pagastā no traktora noliets 411 litru dīzeļdegvielas. Jaunjelgavā, Rīgas ielā, no dzīvokļa nozagts 20 eiro, kā arī sabojātas mantas.

Brauc reibumā
Aizkraukles pagastā 1971. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu BMW 324 bez transportlīdzekļa vadītāja apliecības, būdams 2,65 promiļu reibumā. Daudzeses pagastā 1973. gadā dzimis automašīnas VW Transporter vadītājs bija vienas promiles alkohola reibumā.

Uz ceļa aizķer gājēju
Pļaviņu novadā, ceļa Rīga — Daugavpils 123. kilometrā, 1961. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu Mitsubishi aizķēra uz ceļa braucamās daļas pēkšņi iznākušo gājēju — 1952. gadā dzimušu sievieti, kura ar traumām nogādāta Jēkabpils slimnīcā.
Aizkrauklē, Bērzu ielā, notika automašīnu VW Passat un Toyota Avensis sadursme.