Staburags.lv ARHĪVS

Brauc reibumā un nedod ceļu kravas automašīnai

www.staburags.lv

2014. gada 30. oktobris 14:08

480
Brauc reibumā un nedod ceļu kravas automašīnai

Klintaines pagastā, autoceļa Rīga — Daugavpils 109. kilometrā, 1975. gadā dzimis vīrietis, bez transportlīdzekļa vadītāja apliecības vadot automašīnu Volvo S60, neievēroja ceļa zīmes “Dodiet ceļu!” prasību, uzbrauca uz šosejas un izraisīja sadursmi ar kravas automašīnu Renault Premium ar piekabi.

Kravas auto vadīja 1973. gadā dzimis vīrietis. Cieta vieglās automašīnas vadītājs un pasažieris, viņus nogādāja Jēkabpils slimnīcā.  Vieglās automašīnas vadītājam konstatēts 2,25 promiļu reibums. Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki pēc sadursmes no brauktuves  ar absorbentu notīrīja eļļu un novāca atlūzas.

Velosipēdists uzbrauc automašīnai
Jaunjelgavā, Liepu un Smilšu ielas krustojumā, 1990. gadā dzimušas sievietes vadītajai automašīnai Volvo V70 uzbrauca 1969. gadā dzimis velosipēdists, kurš bija 1,23 promiļu reibumā. Cietušo nav. 

Nozog magnetolu 
Koknesē, Parka ielā, izsists automašīnas Honda Accord loga stikls un nozagta magnetola 260 eiro vērtībā.
 
Svilst sausā zāle
Nelielā platībā sausā zāle dega Aizkraulē, muzeja “Kalna Ziedi” apkārtnē, posmā no Aizkraukles uz dzelzceļa staciju, kā arī Koknesē, Dzeņu ielā, un Pilskalnes pagastā.

Viltus izsaukums
Pļaviņās, Raiņa ielā, iedzīvotāji kurināja ugunskuru, taču kaimiņi nodomāja, ka izcēlies ugunsgrēks, un izsauca ugunsdzēsējus. Dedzinot ugunskurus, iepriekš vēlams brīdināt ugunsdzēsējus pa tālruni 112 — aicina Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Aizkraukles brigādes komandieris Guntars Laukazīle.  

Nodeg šķūnis ar malku

Šodien, 30. oktobrī, pulksten 4.45 saņemts izsaukums uz Jaunjelgavu, Meža ielu, kur dega šķūnis 45 kvadrātmetru platībā un mājas jumts 65 kvadrātmetru platībā. Māja ir no koka ar ķieģeļu apdari. Ieradās Jaunjelgavas posteņa automašīna un divas ugunsdzēsības automašīnas no Aizkraukles. Malka sadega, bet māju izdevās saglābt.

Nesadala ceļu
Kokneses novadā notika automašīnu Audi A6 Avant un Nissan Navara. Cietušo nav.

Izsit logu

Jaunjelgavā, Rīgas ielā, izsists loga stikls.