Staburags.lv ARHĪVS

SMS kredīts internetā – ātra iespēja aizņemties

SMS kredīts

2014. gada 16. oktobris 00:01

75
SMS kredīts internetā – ātra iespēja aizņemties

Nereti rodas situācijas, kad jāmaksā rēķini, piemēram, interneta vai komunālie maksājumi, bet līdz gaidāmajai algai vēl ir jāgaida. Ko darīt šādās un līdzīgās situācijās? Daudzas ātro aizdevēju kompānijas piedāvā potenciālajiem klientiem aizņemties internetā dažādus bezprocentu kredītus. Tomēr atceries -  aizņemšanās internetā ir ļoti nopietns lēmums, tāpēc jāievēro daži ļoti būtiski nosacījumi.

Pirmkārt, dažāda apmēra kredīti pieejami tikai Latvijas Republikas iedzīvotājiem, bez nenokārtotām parādsaistībām citās kompānijās. Lai aizdevums tiktu piešķirts - vajadzīgs savs personīgais bankas konts jebkurā no Latvijas bankām, aktīvs mobilā telefona numurs un pieeja internetam.

Svarīgi minēt, ka Tavai kredītvēsturei ir jābūt pozitīvai. Atšķirībā no dažādiem banku piedāvājumiem – ātrie aizdevumi ir pieejami bez ķīlas, galvojumiem vai izziņām no darbavietas.

Vēl viens bonuss -  piesakām izvēlētajam aizdevumam, neizejot no mājas vai savas atrašanās vietas, jo to var izdarīt izvēlētās kompānijas mājas lapā – jebkurā diennakts stundā. Tomēr svarīgi minēt, ka vairums šo kompāniju strādā no pulksten 8.00 rītā līdz 22.00 vakarā. Ja pieteiksies aizdevumam pēc darba laika beigām – pieteikums tiks izskatīts nākamajā darba dienā. Pozitīvas atbildes gadījumā naudu saņemsi jau tūlīt - visbiežāk 10 līdz 15minūšu laikā.

Lai aizņemtos bez problēmām – ir jābūt stabilai ikmēneša algai vai citiem ienākumiem ar ko aizdevumu pēc termiņa beigām atmaksāt. Vairums kompāniju piedāvā pirmos bezprocentu kredītus līdz 100 vai 200 eiro. Bezprocentu kredīts nozīmē to, ka papildus nebūs jāmaksā  procentu likmes maksājumi, piemēram, ja aizņemsies 100 eiro – pēc aizdevuma termiņa beigām būs jāatmaksā tieši 100 eiro, nekas vairāk.

Tomēr esošajiem klientiem papildus aizdevuma summai visbiežāk ir jāmaksā procentu maksājumi, kas  sasniedz 10% - 12%, taču ir kompānijas, kur procentu likme ir 27,5%. Daudzi nepārdomā šo nosacījumu un tāpēc nereti rodas parādsaistības.

Kredīta atmaksa ir vienkārša un ikvienam piemērota, jo Tu pats pēc saviem ieskatiem vari izvēlēties sev piemērotāko aizdevuma atmaksas termiņu.  Gadījumos, ja rodas finansiālas problēmas Tu vari pagarināt aizdevuma atmaksas termiņu uz 7,14 vai 30 dienām, taču šis ir maksas pakalpojums.

Pirmais bezprocentu kredīts internetā ļoti bieži daudziem ir vilinoša iespēja kā tikt pie papildus līdzekļiem, taču ir rūpīgi jāizvērtē sava atbilstība līguma nosacījumiem, kredīta nepieciešamība un atmaksas iespējas. Neaizņemies, lai nosegtu citus parādus, jo SMS kredīts internetā ir domāts tikai tiem debitoriem, kuriem ir stabili ikmēneša ienākumi ar ko atmaksāt kredīta pamatsummu un procentu maksājumus. Nauda ir vajadzīga visiem, tāpēc pats svarīgais ir atrast tieši savai finansiālajai situācijai atbilstošu kompāniju, kuras pakalpojumus izmantot bez liekām problēmām.

Aizņemies SMS kredītus pārdomāti – rūpīgi izvērtē gan savas atmaksas iespējas, gan naudas vajadzību – tā ir pareizā rīcība aizņemoties.