Staburags.lv ARHĪVS

Aizkrauklē notiks biedrības “Dzīvības koks” sanāksme

Aizkrauklē notiks biedrības “Dzīvības koks” sanāksme

Trešdien, 15.oktobrī, pulksten 13 ikviens ir laipni aicināts piedalīties onkoloģisko pacientu un viņu tuvinieku atbalsta biedrības “Dzīvības koks” Aizkraukles reģionālās nodaļas sanāksmē, kas notiks Aizkraukles pilsētas bibliotēkas zālē, Lāčplēša ielā 3. Pie mums viesosies profesore Vija Eniņa. Temats: “Dabas zālīšu spēks un mēs”. Sanāksme ir bez maksas. Vairāk informācijas - www.dzivibaskoks.lv vai pa tālruni 67625339.

Oktobris visā pasaulē jau tradicionāli tiek dēvēts par Krūts veselības mēnesi, bet kopš 2007. gada Eiropā 15. oktobris ir Krūts veselības diena, kad vienlaikus visās Eiropas valstīs notiek dažādi uzmanību piesaistoši pasākumi. Arī Latvijā notiks dažādi solidaritātes pasākumi.

“Es Mīlu dzīvi un tāpēc rūpējos par savu veselību!” ar tādu kampaņu šogad onkoloģisko pacientu atbalsta biedrība “Dzīvības koks” iedvesmos sievietes nebaidīties no vēža, bet darīt visu, lai pēc iespējas novērstu risku saslimt, kā arī, pievērst uzmanību, ko katra sieviete var darīt, lai pēc iespējas agrīni atklātu krūts vēzi.

Kampaņas laikā paredzēti informatīvi pasākumi Rīgā un reģionos, kā arī tiks izplatīti informatīvie bukleti par krūts vēža profilaksi.