Staburags.lv ARHĪVS

ZWCAD - CAD programma par konkurētspējīgu cenu

ZWCAD - CAD programma par konkurētspējīgu cenu

Programmnodrošinājums ZWCAD paredzēts arhitektiem, dizaineriem, inženieriem un projektētājiem dažādās nozarēs, kas ir ieinteresēti 2D un 3D rasēšanā. ZWCAD ļauj izveidot, rediģēt, saglabāt un izdrukāt rasējumus ar paplašinājumu .dwg, .dxf vai .dwf. ZWCAD Latvija pārstāvniecības mājas lapā www.zwcadsoft.lv Jūs varat lejupielādēt programmas ZWCAD+ jaunāko versiju un izmēģināt to BEZ MAKSAS 30 dienu garumā.

ZWCAD – programma, kur „mazāk nozīmē vairāk”

Teiciens „mazāk ir vairāk” kļuvis aktuāls arī projektēšanas programmu lauciņā. Vairs nav tie laiki, kad programmai bija vēlams būt sarežģītai. Liela daļa programmu lietotāju izmanto tikai 80% no pieejamajām funkcijām. ZWCAD projektēšanas komanda pastāvīgi attīsta programmu, kas maksimāli palielinātu tās izmantojamību un samazinātu izmaksas, sasniedzot tos pašus vai labākus rezultātus. Katrā ziņā ZWCAD projektēšanas komanda ir apņēmusies padarīt frāzi „mazāk ir vairāk” attiecināmu arī uz CAD programmām.

ZWCAD ir vienkāršs CAD risinājums

Vienkāršs CAD risinājums ir vesela virkne pazīmju. Pirmkārt, tā ir kompakta programma ar praktiski pielietojamām funkcijām, darbvirsmu jeb „interfeisu”, kā arī ar minimālām pamata prasībām datoram. Atšķirībā no citām programmām, ZWCAD+ ir stabili koncentrējies uz praktisko pielietojamību. Vairāk nekā 95% pieredzējušu inženieru uzsāk darbu ar ZWCAD+ 3 dienu laikā bez papildu izmaksām apmācībai.

Praktiski pielietojamas funkcijas un ērta darbvirsma

ZWCAD komanda ir panākusi līdzsvaru starp 2D pamatfunkcijām un 3D funkcijām, jo programma ZWCAD+ koncentrējas tikai uz tām funkcijām, par kurām atzinīgus vārdus teikuši desmitiem tūkstošu lietotāju. ZWCAD+ darba virsma jeb interfeiss ir intuitīvs un tajā ir viegli orientēties. Tas ļauj izvairīties no nevajadzīga jucekļa, ko rada liekas, nevajadzīgas pogas.

Minimālas datora konfigurācijas prasības

Atšķirībā no citām datorprogrammām, CAD programmām bieži vien ir augstas prasības attiecībā uz datora konfigurāciju, kas padara CAD projektēšanu par luksusa preci. Datora konfigurācijas uzlabošana var būt kaitinošs un laikietilpīgs process. ZWCAD+ ir optimizējusi šīs prasības. Programma prasa mazāk operatīvās atmiņas salīdzinot ar citām CAD programmām. Tas nozīmē, ka rasējumu atvēršana un apstrāde aizņem mazāk laika. Zemas pamata prasības datoram nozīmē to, ka lietotājiem ir reti jāatjauno konfigurācijas vai jāiegādājas jauns un jaudīgāks dators.

Lai izmēģinātu BEZ MAKSAS jaunāko programmas ZWCAD+ 2015 versiju, lejupielādējiet to mūsu mājas lapā www.zwcadsoft.lv! Lai ik dienu iegūtu informāciju par ZWCAD jaunumiem, pievienojieties ZWCAD Latvija sekotāju pulkam Facebook-ā!

Par ZWCAD
ZWCAD pārstāvniecība Latvijā, pateicoties sadarbībai ar "ZWCAD Software Co., Ltd.", Baltijas valstīs kopš 2006. gada piedāvā CAD programmatūru "ZWCAD" - AutoCAD analogu par konkurētspējīgu cenu. ZWCAD atbalsta formātus .dwg, .dxf, .dwf. un atver AutoCAD failus versijās no 2.5 - 2015. Programmu ZWCAD savā darbā lieto jau vairāk kā 320 000 klientu vairāk kā 80 valstīs dažādās nozarēs: transports, arhitektūra un būvniecība, detaļu un instrumentu ražošana, smagās tehnikas un rūpniecisko iekārtu ražošana, un daudzās citās.

ZWCAD pārstāvniecība Latvijā
+371 66116700
info@zwcadsoft.lv  
www.zwcadsoft.lv