Staburags.lv ARHĪVS

Vivus.lv - sms kredīts pēkšņās situācijās

Rihards Riekstiņš

2014. gada 9. oktobris 00:03

83
Vivus.lv - sms kredīts pēkšņās situācijās

Pēkšņi tēriņi kāda veida remontam, steidzami vajadzīga palīdzība radiem vai bērniem, negaidīts maksājums vai aizkavējusies alga... Situāciju ir ļoti daudz un dažādu, un, lai arī ātros kredītus atbalsta ne visi, tie ir reāla iespēja nepalikt bez naudas un izkļūt no negaidītās situācijas. Vivus.lv sms kredīts nav pieejams, taču aizdevumu var ātri saņemt reģistrējoties uzņēmuma mājas lapā.

Kā saņemt aizdevumu Vivus.lv mājas lapā?
Lai arī Vivus.lv sms kredīts nav pieejams, ātri un ērti naudu var saņemt reģistrējot savu profilu mājas lapā. Lai to izdarītu, ir vajadzīgs vienīgi mobilais telefons, bankas konts un e-pasta adrese. Mājas lapā izvēlies vajadzīgo summu un klikšķini uz Saņemt aizdevumu.
Cik lielu summu var saņemt ātro kredītu kompānijā Vivus.lv?

Atšķirībā no citiem ātro kredītu uzņēmumiem, Vivus.lv nav stingri definētu aizdevumu apmēru. Kā redzams mājas lapā, aizņēmuma summa var būt gan pāris simti eiro, gan pusotrs tūkstotis eiro. Pieejamās summas apmērs ir atkarīgs no katra konkrētā klienta kredītvēstures – ja ar to viss ir kārtībā, visticamāk, ka vajadzīgā summa tiks piešķirta.

Kas var saņemt ātro kredītu kompānijā Vivus.lv?

Ātro kredītu Vivus.lv var saņemt katrs Latvijas Republikas pastāvīgais iedzīvotājs ar pozitīvu kredītvēsturi vecumā no 20 līdz 75 gadiem. Arī tad, ja klients nav valsts pilsonis, bet ir pastāvīgais iedzīvotājs, viņš var saņemt aizdevumu. Galvenais kritērijs, kas tiek izskatīts novērtējot kredīta pieteikumu, ir konkrētā cilvēka kredītvēsture un atbilstība kompānijas kritērijiem.

Cik ilgā laikā saņemšu aizdevumu no Vivus.lv?
Būtiski, ka Vivus.lv nodrošina ļoti ātrus pārskaitījumus – naudu savā kontā saņemsi 10 līdz 30 minūšu laikā, bet ja tas būs ilgāk, noteikti sazinies ar klientu konsultantiem rakstot uz info(at)vivus.lv, sazinoties čatojot mājas lapā ar Skype palīdzību vai zvanot uz tālruņa nummuru 67439777. Atsaucīgie Vivus.lv darbinieki noskaidros situāciju un uzreiz sniegs atbildes uz taviem jautājumiem!

Lai arī Vivus.lv sms kredīts nav pieejams, ieskaties mājas lapā – aizdevumu vari ātri un ērti saņemt izmantojot savu reģistrēto profilu!