Staburags.lv ARHĪVS

SMS kredīts – ViaSMS piedāvā izdevīgus nosacījumus

Rihards Gruduls

2014. gada 10. oktobris 00:08

80
SMS kredīts – ViaSMS piedāvā izdevīgus nosacījumus

SMS kredīti, kas pieejami internetā, ir daudz un dažādi, un ikviens klients vajadzības gadījumā var izvēlēties sev piemērotāko risinājumu. Vēlams aizņemties tikai tad, ja patiešām spēsi kredītu atdot bez liekiem parādiem – nekad neaizņemies, ja neesi pārliecināts par saviem ienākumiem.  

ViaSMS piedāvātie sms aizdevumi būs piemēroti, ja līdz gaidāmajai algai vēl jāgaida, bet nepieciešama nauda ārsta apmeklējumam vai kādas preces iegādei. Šādā un līdzīgos gadījumos izdevīgu risinājumu sniegs ViaSMS.


Kompānijas piedāvātie kredīti pieejami Latvijas Republikas iedzīvotājiem vecumā no 20 līdz 70 gadiem,  bez kavētiem kredītmaksājumiem vai nenokārtotiem parādiem citās kredītiestādēs. Lai saņemtu aizdevumu bez liekām raizēm, gan esošajiem, gan jaunajiem klientiem nepieciešami stabili ikmēneša ienākumi. Tā būs galvenā garantija, lai ViaSMS varētu izsniegt prasīto kredītu.

Ja sms kredīts nepieciešams pirmoreiz -Tev kompānijas mājas lapā būs jānorāda savi personas dati - vārds, uzvārds, personas kods un mobilais telefons.

  • 1. aizņemšanās reizē ViaSMS izsniedz līdz pat 200 euro lielu ātro kredītu, ko pēc aizdevumu pieteikuma brīža saņemsi 10 – 15 minūšu laikā; 

  • Ja aizdevums būs nepieciešams arī 2. reizi un būsi veiksmīgi atmaksājis iepriekšējo kredītu - varēsi aizņemties līdz 300 euro; 
  • 3.aizņemšanās reizē un vajadzības gadījumā arī turpmāk - varēsi saņemt līdz pat 500 euro lielu ātro aizdevumu;
  • Svarīgi minēt, ka tieši nedēļu pēc pozitīvas aizdevuma atmaksas Tu vari pieteikties maksimāli līdz 200 euro lielam kredītam. Tādā veidā ViaSMS vēlas veicināt saprātīgu klientu kreditēšanu. 

Aizdevums līdz algai – izmanto iespēju un saņem vajadzīgo naudu jau tūlīt
Tieši aizdevums līdz algai būs labākais palīgs, gadījumos, kad steidzami nepieciešami salīdzinoši nelieli līdzekļi. Piesakies šim kredīta veidam un saņem naudu tikai 15minūšu laikā. Vajadzības gadījumā ir iespējams pagarināt aizdevuma atmaksu par atsevišķu samaksu uz 7, 14 vai 30 dienām.

ViaSMS vēlas aicināt cilvēkus aizņemties saprātīgi un pārdomāti – rūpīgi apsverot gan aizdevuma vajadzību, gan savas atmaksas iespējas. Ir jāņem vērā, ka kredīts nav ikdienas vajadzība, bet gan ērts risinājums steidzamās situācijās.