Staburags.lv ARHĪVS

Revolūcija matu krāsu pasaulē - Prodigy

L'oreal

2014. gada 25. septembris 00:02

54
Revolūcija matu krāsu pasaulē - Prodigy

83% sieviešu jauno matu krāsu Prodigy ieteiktu saviem draugiem. Uzzini, ko par šo produktu saka sievietes, kas to jau ir izmēģinājušas!

Prodigy matu krāsas pamatā ir L’Oréal radītās jaunākās paaudzes tehnoloģijas: M-Ot mikroeļļas, kas iedarbojas uz matu šķiedrām, radot dabisku toņu nokrāsas un veidojot harmonisku izskatu. Mati, krāsoti ar Prodigy matu krāsu, izskatās dabiski, veselīgi un mirdz miljons toņu nokrāsās. To pēc matu krāsošanas ar Prodigy matu krāsu ir pamanījušas un novērtējušas daudzas no Jums.

Daiga, 42
“Matu krāsa ar patīkamu aromātu, viegli klājas. Mati pēc krāsošanas ir gludi un vijīgi. Turpmāk pirkšu tieši šo matu krāsu.”

Ineta, 42
“Ļoti laba matu krāsa. Patīkama smarža un labi klājas uz matiem.”

Prodigy matu krāsā amonjaks ir aizstāts ar sārmainu krāsojošu vielu - monoetalonamīnu (MEA). Tas pastiprina krāsojošo sastāvdaļu iedarbību un tādējādi panāk izteiksmīgu un noturīgu rezultātu, turklāt tas nebojā un nesausina matus.

Ralda, 43
“Paldies! Krāsa ļoti sulīga, cerams, arī noturīga. Priecē, ka netiek izmantots amonjaks. :)”

Selēna, 27
“Matu krāsa labi klājas, vienmērīgi nokrāso visus matus: gan iepriekš krāsotus, gan pie saknēm, nepadara tos sausus. Mati kļūst dzīvīgi, mirdzoši un iegūst košu, intensīvu toni.”

Matu krāsa Prodigy satur smalku eļļas pilienu emulsiju, kas to padara patīkami mīkstu un par vienu no saudzējoši kopjošākajām matu krāsām, kāda šobrīd ir pieejama tirgū. Prodigy matu krāsai piemīt smalka krēmveida tekstūra, kā arī patīkama smarža, kuras aromāts iegūts, apvienojot magnolijas, neroli, pasifloras, gardēnijas, melnās peonijas, persiku piena un burbona vaniļas smaržas.

Aija, 33
“Sveiki. Esmu jau nokrāsojusi matus ar jauno matu krāsu Prodigy un jāsaka, ka esmu vairāk kā apmierināta. Man šai krāsā patīk viss. Beidzot man ir izdevies nokrāsot matus tādā tonī kā sen vēlējos. Tonis pilnībā atbilst tam kas uz iepakojuma. Pilnīgi noteikti varu teikt, ka turpmāk lietošu tikkai šo krāsu. Paldies.”

Izvēloties Prodigy matu krāsu, Tev ir iespēja atrast sev piemērotāko toni 20 toņu paletē - sākot no porcelāna blondā, beidzot ar piesātināti melno. Prodigy matu krāsas sastāvs ir radīts tāds, lai tikpat dabisku matu efektu var iegūt arī sirmo matu īpašnieces, kā arī matu krāsai nav “ķiveres efekta”!

Svetlana, 54
“Rezultāts mani iepriecināja - ieguvu vēlamo matu toni. Krāsa labi klājas, nebija raksturīgās smakas. Liels paldies, noteikti tagad Prodigy būs mana krāsa - favorīts.”

Ilona, 50
“Paldies par krāsu. Man ļoti patika, jo beidzot atradu savu krāsu, ko vienmēr meklēju. Un turpmāk lietošu tikai šo krāsu. :))”

Ja arī Tu esi izmēģinājusi jauno matu krāsu Prodigy un vēlies izteikt savu viedokli par to, dodies uz L'Oréal mājaslapu un veic ierakstu.