Staburags.lv ARHĪVS

Credit24 – naudas aizdevums taviem sapņiem

Credit24

2014. gada 24. augusts 14:24

56
Credit24 – naudas aizdevums taviem sapņiem

Ikviens esam nonācis situācijā, kad naudas līdzekļus nepieciešams iegūt pēc iesējas ātrāk. Gan mazākas naudas summas nelieliem pirkumiem, gan lielākus naudas aizdevumus lieliem pirkumiem. Alternatīva ir naudas krāšana, taču tas var aizņemt pat vairākus gadus un kāroto pirkumu iegādi nāksies atlikt. Taču, ja naudas aizdevumu vēliessaņemt jau šodien , Credit24 tev piedāvā iespēju aizņemties līdz pat 3000 eiro turklāt, aizdevumu atmaksāt varēsi divu gadu laikā.


Lai tu varētu saņemt Credit24 aizdevumu, tev jābūt Latvijas Republikas pilsonim vecumā no 18 līdz 70 gadiem. Taču, ja esi sasniedzis 18 gadu vecumu, tas vēl nenozīmē, ka varēsi saņemt naudas līdzekļus. Tev jābūt arī regulāriem ienākumiem, kas ļaus atmaksāt aizdevumu. Lai saņemtu nepieciešamo naudas summu, tev vispirms ir jāreģistrējas Credit24 mājas lapā un no sava bankas konta uz Credit24 bankas kontu jāpārskaita 0.01 eiro, kas ir reģistrācijas maksa. Piesakot sev nepieciešamo naudas summu, Credit24 izvērtēs tavu kredītspēju un iespējas atmaksāt piešķirto naudas aizdevumu.Ja esi izvēlējies naudu aizņemties tieši no Credit24, tad tev jāzina, ka kopējā atmaksas summā ietilpst gan pamatsummas atmaksa, gan komisijas un procentu maksa. Neatkarīgi no summas, ko aizņemsies, komisijas maksa ir 8% apmērā no pamatsummas, ja atmaksas termiņš ir lielāks par vienu mēnesi. Piemēram, aizņemoties 100 eiro uz diviem mēnešiem, komisijas maksa būs 8 eiro.


Naudas aizdevums ir ātrs un vienkāršs veids kā ātri iegūt nepieciešamo naudas summu pirkumiem, remontam vai atpūtas braucienam. Neatkarīgi no mērķa, kam vēlies tērēt naudu, Credit24 piedāvā aizņemties tieši tik, cik tev nepieciešams. Sākot ar 1000 eiro aizdevumu, atmaksas termiņu vari izvēlēties līdz diviem gadiem, tas nozīmē, ka naudu atdot varēsi pamazām. Neskaidrību un jautājumu gadījumā tu ērti vari sazināties ar Credit24 klientu apkalpošanas centru, zvanot pa tālruni 8824 vai rakstot e-pastu uz info@credit24.lv. Klientu apkalpošanas centra darba laiks ir katru dienu no 8:00 līdz 22:00. Izvēlies Credit24, un saņem naudas līdzekļus sapņu īstenošanai, pāris minūšu laikā, uzzini vairāk- www.credit24.lv/aizdevumi